Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snímku The Equalizer představuje Denzel Washington bývalého člena elitní tajné vojenské jednotky McCalla, který předstíral svou smrt, aby mohl začít žít poklidný život v Bostonu. Když kvůli záchraně života mladé dívky Teri (Chloe Grace Moretz) musí svůj dobrovolný odpočinek ukončit, ocitá se tváří v tvář extrémně násilným ruským gangsterům. Během tohoto zúčtování se v McCallovi znovu probudí touha po konání spravedlnosti. Pokud se tedy ocitnete v nesnázích s mizivou šancí na záchranu, a nemáte se na koho obrátit, McCall vám pomůže. Je tím jediným, kdo dokáže vaše problémy vyřešit jednou provždy. Je to Equalizer. (Falcon)

(více)

Videa (18)

Trailer 3

Recenze (1 163)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

96 hodin + muž v ohni x 2 a dostanete Equalizér!!Denzel Washington ve formě více než kdy jindy a dostává Evilphoenixového Oscara, za nejlepší herecký výkon v Akčním filmu( Ikdyby celý film seděl pouze na toaletě, tak to má koule). Jeho sympatie, pohled, charisma, zručnost,vynalézavost, pozornost,vojenské schopnosti a smrtící likvidace Vás budou pronásledovat po celý film. Co je zde třeba vychválit ? Vynikající kameru a slow motion efekty při akčních scénách silně konkurující Akčním Korejským filmům (viz. nejlepší exploze, která kdy byla ve filmu natočena) Perfektní scénář a dialogy, za celý film máme možnost uslyšet hojné množství hlášek a mouder, že při příští projekci koukám s papírem a tužkou. Záporák, tedy hlavní bad ass je správně chytrý, chladný, hrozivý a nekompromisní mafijní boss,takže byl bezpochyby klíčovým faktorem k úspěšnosti filmu. Akce je noblesní a tak zřetelná, že na ní můžete skoro dosáhnout a šáhnout si. Závěrečné půl hodinové finále bylo krvavější než lec jaký horor, kdo má rád pasti a krev, příjde si na své jako já. Ve filmu umřelo více lidí, než počet filmů, které jsem za rok 2014 zhlédl a málo jich nebylo !! 100% Inteligentní, temná a násilná Revenge jízdá jaká zde dlouho nebyla. Kdo film poníží letí z přátel Without Mercy! Top 3 movie of the year. ()

Rogue odpad!

všechny recenze uživatele

Fuqua není Tony Scott. Vizuál film neutáhle a tedy nezbývá, než se unudit k smrti v záplavě nalajnovaných klišé a pak si jít koupit New Balance (naštěstí se product placement po úvodním náporu trochu uklidní). Předpřestřelkové zoomy jsou jak poukazování na šestý smysl Stevena Seagala (Steven Seagal: Lawman), finále mě málem donutilo odejít (Macaulay Culkin hadr, bitka ve tmě - wtf). Plytká a absolutně předvídatelná sračka s průměrnou akcí a bez špetky invence, navíc se zdá, že Fuqua není schopen natočit přehlednou bitku a utápí se v Bayovském záchvatu (a detailech). A hlavní hrdina je kokot. Někdo (Csokas) měl Fuquovi vysvětlit, že se Equalizer nesmí brát vážně. Očividně se tak nestalo a jediným kladem jsou závěreční Joy Division. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

https://www.youtube.com/watch?v=3BE0D9geu2o najlepsia akcna scena za posledne roky, co som videla. Ano, nevidela som toho este dost, ale co uz, nemozem byt aj krasna, mudra a aj vediet a vidiet vsetko :) Kazdopadne, ujo Denzel, stale si moj oblubeny akcny hrdina... Na veky vekov amen. Ked raz budem v trabloch, dufam, ze ma zachranis. Lebo ty to das, ty to dokazes. Uplne sam, len s vrtackou, pilkou, pripadne vyvrtkou na vinko. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Všímáte si, jak v nové studené válce nasadili amíci do boje FILM? No, heleďte, v jednom vám odklidí Šu-Lina z KLDR a v jiném zas americký černoch, resp. afroameričan, resp. Barack Obama, vlastnoručně rozhodí batinky zlým Rusákům. Tak, pochopili tenhle vzkaz? Obama, v mistrném podání Danzela Washingtona (samozřejmě), se vydá až do Moskvy, kde čeká, jestli se nějakej zkurvenej hajzl jenom pohne, aby je rozstřílel do posledního kreténa. No nic, povídám, to zas v Obi mají skladníci o čem přemýšlet. A bude to stačit, ptám se já. A co na Fugua Fuka? A co Jan Pleskač? A co Barack? Komu tím prospěje? Druhé straně? Film mě do půlky poněkud nudil, moc se mluvilo a málo psalo domů, ale pak přišla první bourneovská akcička, a já byl spokojen, ale devatenáct vteřin je i na mě málo. Pak to mělo spíše sestupnou tendenci a závěrečný fajt... Tam už jen chybělo, aby Denzi Washi vzal do ruky motorovku a zvolal na toho tlustýho sekuriťáka: " Gimme some sugar, baby!" ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zdejší hrdina by si dobře rozuměl s Casey Rybackem. Navenek taťuldovitý prodavač z Hornbachu, ve skutečnosti profík zabíjející s elegancí...no Caseyho Rybacka. Ze skromného začátku to vyeskaluje do nečekaných výšin a když už byste si začali říkat, že je to blbost, tak vám to Denzelovo charisma prostě nedovolí. Denzel Washington opět potvrzuje, že je pravděpodobně největší sázka na jistotu v poměru herecký výkon / zábavný film. Navíc i můj neoblíbený Marton Csokas konečně vystřihl výborného záporáka. Je slizký, nebezpečný a když vyslýchá tu děvku, tak mi nebylo příjemné na to koukat. Vláďu Kulicha jsem tentokrát identifikoval až z titulků. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (35)

  • Natáčení probíhalo v různých částech amerického státu Massachusetts, například v Bostonu, Salisbury nebo v Haverhillu. (Terva)
  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, UZI, útočná puška M-4 a samopal MP-5. (K98)

Související novinky

Denzel Washington chystá třetího Equalizera

Denzel Washington chystá třetího Equalizera

13.01.2022

67letý oscarový herec a režisér Denzel Washington (Let, Americký gangster) oznámil, že se chystá na natáčení třetího Equalizera. Prozradil to při rozhovoru o svém nejnovějším snímku The Tragedy of… (více)

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Gerard Butler po Bílém domě zachrání Londýn

Gerard Butler po Bílém domě zachrání Londýn

31.10.2013

Na začátku roku vypadal souboj dvou letošních „Smrtonosných pastí v Bílém domě“ jako rozhodnutá záležitost. Emmerichův White House Down měl vyšší rozpočet, komerčního tahouna Tatuma v hlavní roli a… (více)

Reklama

Reklama