Reklama

Reklama

Violeta odešla do nebe

  • Chile Violeta se fue a los cielos (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ve stanu, který si postavila v Santiagu de Chile, Violetu Parru navštěvují lidé, kteří pomáhali utvářet její život. Postupně odhalujeme její tajemství, obavy, frustrace i radosti a to nejen prostřednictvím jejího díla, ale také díky jejím vzpomínkám, láskám a nadějím. Její úspěch je vášnivou cestou po boku těch, kteří ji nechali snít, smát se i plakat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

tak tohle byl pro mě velký omyl. Ve filmu se řeší záležitosti, které jsou pro mě velmi odtažité, muzika, která je v tomto filmu zásadní, ve mě vzbuzuje nulové sympatie. Kromě toho rytmus a poetika díla, tak jak to mivám u většiny jihoamerických filmú, mi vůbec nevyhovuje. Prostě jsem se s tímhle filmem totálně minul. I když to dělám málokdy, tentokrát jsem to ani nedokoukal. Bylo to nad mé síly, nuda, kterou jsem pociťoval, by se dala krájet ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že Violeta Parra nedostala standardní film o tom, kterak chudá indiánská holka ke štěstí přišla. Snímek ji neukazuje jako národní hrdinku, ale člověka, který dost trpěl, který byl nesnesitelný, který nakonec tlak osobní i společenský nerozdýchal. ()

Reklama

angeline 

všechny recenze uživatele

Pokud nemá někdo k filmu vztah a trpí, má li ho dodívat, nemá ho ani hodnotit. Nenechte se odradit, pokud je vám tohle téma blízké, neváhejte. Příběh silný, dojímavý, s mnoha časovými prostřihy, chilskými reáliemi, folkovou a folklorní hudbou se silnou a skromnou hlavní hrdinkou. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama