Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v malém pohraničním městečku v státě Texas. Mexičtí imigranti jsou terorizováni místní skupinou amerických národovců. Proto si najímají na svou ochranu skupinu žoldáku… (oficiální text distributora)

Recenze (5)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ješte než byli expendables, byl tu vosypanej Davi se svou nizkorozpočtovou, suchou a nevýraznou jednotkou co jdou zachránit bůh ví co, jelikož tenhle film bez ničeho už nic nezáchrání. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Robert Davi jako McQue dává dohromady tým žoldáků, který půjde na pomoc utlačovaným Mexičanům... Lacinější, hloupější a nudnější variace na Sedm statečných (1960) posazená dějově do současnosti. Potěšil menší pěstní souboj Ralfa Moellera (Kurt Mayer) s Jeepem Swensonem (Missouri Mule ), který byl šířkou zad dokonce větší jak Ralf a to se tak často nevidí. Na straně záporáků není kromě Svena-Ole Thorsena (Sven) nějáká herecky známější tvář. Speciální bojovou choreografii (Special Fight Choreography) dělal profesionální americký wrestler a příležitostný herec Jeep Swenson. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

7 statečných zdegenerovaných do laciného béčkového akčňáku bez nápadu. První třetina-představovačka ještě jde, ale druhá - příprava - už nudí a člověk se upne aspoň na finále, na které si film tak zeširoka nabíhá, ale i to ho zklame. Takhle plýtvat charizmatem Roberta Daviho! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Speciální bojovou choreografii (Special Fight Choreography) dělal profesionální americký wrestler a příležitostný herec Jeep Swenson, který si také zahrál malou roli zápasníka. (Rominator)

Reklama

Reklama