Reklama

Reklama

Je lochnesská příšera legendou? Je to přízrak nebo skutečný tvor? Profesor Gus Egan se snaží přijít na kloub tektonickým pohybům na dně jezera Loch Ness a zároveň tím prokázat existenci pravěkého monstra. Během expedice uznávaný odborník za nevysvětlitelných okolností umírá. Na jeho místo přichází neortodoxní Case, který žádným báchorkám nevěří. Brzy svůj názor přehodnotí. Case se s posádkou vydává na jezero. Kolem se dějí nevysvětlitelné věci. Jezero si vybírá další oběti, které mizí neznámo kam. Podvodní senzory zachytávají velký, pohyblivý "útvar". Je čas ponořit se pod hladinu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To je ono ?? A z toho mi mají vypadnout oči z důlků ??" Těžko !! Mám neodbytný pocit, že by si režisér měl pro jistotu změnit jméno na Fuck Komický, protože dík jeho snímku je jisté pouze jedno, totiž že některé legendy by opravdu měly zůstat pohřbené.. Že si lze užít záběry na krásnou skotskou přírodu ?? Jistě.. Ale od toho snad lidstvo vynalezlo cestopisné dokumenty, ne ?! Že je Lysette Anthony docela kočka ?? Spíš její hraní je pro kočku !! No, a i kdyby nakrásně opravdu byla, stejně nemá ani co hrát.. Takže co ?? Vlastně nic, nuda, nuda, blá blá blá a pro změnu zase nuda ve špatně vystavěném laciném béčku, které se na to, jak rezignuje na jakékoliv napětí či akci, bohužel bere až příliš vážně.. A Patrick Bergin, který se coby hlavní star objeví snad až v polovině, si takový důchod určitě nezasloužil.. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Slabulinky film, ktory nema daleko ku odpadu. Pisu tu ze je to horor, ale nic tam nebolo take. Co sa tyka tych potapacov, tak to bolo vidiet, ze sa to neodohrava pod vodou. Amatersky urobene. Podmorske vybuchy a padanie ulomkov zo skal boli uboho pocitacovo spracovane. A ten skotsky narodovec, co si namaloval tvar na modro zo starou harpunou v ruke proti Lochneskej prisere vyzeral komicky:))) Dokopy tam nic take neukazovali, len klabosenie o Nessie.. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taky mě zajímá, co se ukrývá pod hladinou jezera Loch Ness a jestli Nessie skutečně žije. Jezero je obestřeno závojem tajemství, které ze svého zlatavého lesku neztrácí nic ani v dnešní době. Místní obyvatelé tvrdí, že Nessie je opravdu žijící tvor, který se občas objeví na hladině jezera a dá tak o sobě vědět. Údajně se ukrývá v podvodních jeskyních a nejrůznějších průrvách. Jenže, ty těžko někdo kvůli velké hloubce prozkoumá. Podle tohoto kousku prehistorická příšera upravdu existuje a je velmi agrsivní. Napadá rybáře a koupající se lidi. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Legendy a povídky o monstrech. Znáte ten historický základ. Upřímně řečeno, myslel jsem, že to bude lepší. Příběh je to zajímavý, ale trikově je to slabota. Hudba skoro žádná a podstatné věci se dějí v šeru. Ve filmu můžete tak obdivovat jen nádhernou Skotskou krajinu. Z některých dialogů bolela hlava a tak jsem tomu dal za dvě. ()

Avathar odpad!

všechny recenze uživatele

WTF??? Kurva, čo to malo znamenať??? Akčný Horor??? Hovno! Tento film je niečo tak otrasne nudné a nezaujímavé, že aj napriek pomerne krátkej stopáži som zrakom posúval ručičku na hodinkách. Režisér nám podsúva trápnu histroku na motívy známej legendy a primiešava do nej klasické klišé ( Lovec chce zabiť obludu, pretože ona mu zabila syna atď. ). Problém je, že nás nenecháva v napätí či obluda existuje, ale rovno nám ju ukáže hneď na začiatku, akoby sa nechumelilo. Čím sa dostávam k vizuálnym trikom. A čo si budeme navrávať: stoja za prd. Podľa titulkov si hlavnú úlohu strihol Patrick Bergin. Zaujímavé, že sa objavuje až v polovici filmu. Tento herec zrejme našiel záľubu v trápnych pseudohororoch ( napr. Diablova obeť ). Ostatná herecká banda nestojí ani za starú belu. Niekde som čítal: "Tento film je určený len pre dospelých so silnými nervami!!!" ROFL. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama