Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

pepua 

všechny recenze uživatele

Svět blízké budoucnosti. Poslední stromy byly vykáceny, vzduch se stal nedýchatelným. Lidé se proto usídlili v hermeticky uzavřených podzemních městech, s vlastními zásobami kyslíku. Lidé z „podsvětí“ obchodují s čipy, které si lze zapojit rovnou do mozku, a prožít tak jedinečné okamžiky. Při jednom z takovýchto obchodů se čipů zmocní Lori, která se rozhodne dostat se s nimi do New Yorku. Samozřejmě Plughead, člověk který o čipy přišel je mocný a chce je dostat zpět. Zajímavý námět, ale bavil jsem se tak nějak spíš jen sporadicky. Béčkový post-apokalyptický film s několika zábavnými akcemi a nepříliš vyvedeným humorem. ()

p6qwre 

všechny recenze uživatele

Docela dobře zobrazený post-apo svět, ale příběh ničím zvláštním nepřekvapí. Hudba je spíše romantická, do podobných filmů se více hodí disko z 80.let:) ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Je to béčko, je to přiblblý, je to trochu nudný, je to místy nechutný, ale největším problémem tohohle filmu je, že je v něm Dennis Christopher naprosto jediný, kdo umí hrát. A že má teda nějakou roli... :-) Dám za něj hvězdičku, ale jinak je to podle mne na odpad!. ()

Reklama

Reklama