Reklama

Reklama

Jógašiten Coin de rue

  • Japonsko 洋菓子店コアンドル (více)

Obsahy(1)

Tomura byl před osmi lety známý jako legendární cukrář. Pak ale odešel. Nacume je dívka, která z Kagošimi přijela do Tokia, aby našla přítele. Získává práci v Patisserie Coin de rue, obchodě vedeném manželi Júko a Julianem. Zde pracuje s talentovanou cukrářkou Mariko a brzy je fascinována zdejší prací. Tomura je pravidelným zákazníkem jejich obchůdku. Když se potkává s Nacume, mohli by se jejich životy změnit. (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Některé japonské filmy možná nerozesmějí člověka na celé kolo, ani z něj nevytlačí potoky slz, ale mají zvláštní moc zahřát člověka u srdce. A tohle je jeden z těchto filmů. Nebyl sice dokonalý (hlavní postava mě například chvílemi hodně rozčilovala svou prostořekostí a arogantností, i když to byl nejspíš záměr), ale získal si mě hlavně svou atmosférou a kamerou, která byla hodně pěkná, snad se dá říct téměř "citlivá". Netřeba dodávat, že jsem po zhlédnutí dostala chuť na nějaký výborný dortík. ~(3,9)~ ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Filmově poněkud zvláštní dílo. Není to ničím, než oslavou cukrářských výrobků, zápletka mi přišla, že se o ni scénář pokouší, jako o něco "mimo". Yuu Aoi se mi herecky líbila (občas). 3,5 ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Prostý příběh bez nějakého zvratu, jen s poklidností přípravě zákusků vlastní. Herecké výkony nejsou špatné, taktéž ani hudební doprovod. Jen občas to nějak drhne, divně přeskakuje. Pokud se rádi kouknete na sladké a na určitý výsek života několika lidí, tak tenhle film by se vám mohl líbit. Ale raději bych od něj nic neočekávala, kromě chutě na sladké jsem od něj nic moc nedostala. Slabší 3*. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama