Reklama

Reklama

Vánoce pro psa

  • USA 3 Holiday Tails (více)

Obsahy(1)

I když už probíhají svatební námluvy, musí se rozhodnout, jestli dá přednost bývalé lásce před současnou přítelkyní. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

freddy 

všechny recenze uživatele

Prosluněná pláž, lidé chodící v tričkách s krákými rukávy a v kraťasech, i to může být kulisa pro vánoční film, a i když pro většinu z nás je asi představa takových Vánoc přinejmenším zvláštní, v tomto filmu je to něco přirozeného, na co jsou hrdinové filmu zvyklí a kupodivu to ani vánoční atmosféře v tomto filmu zase ani příliš nepřekáží. Tento film je vlastně volným pokračováním filmu Zlaté Vánoce, kdy ale v tomto pokračování účinkují jen rodiče hlavní hrdinky z předchozího filmu, a stejně jako ve výše jmenovém filmu, i zde jsme svědky toho, jak hlavní hrdiny musí k vzájemnému projevení citů popostrčit pejsek. Tato romantická komedie je samozřejmě velmi předvídatelná prakticky od začátku filmu, což ale lze odpustit vzhledem k tomu, že se odehrává o Vánocích a také vzhledem k tomu, že jsem viděl předchozí díl, a tak mi bylo jasné, o co zde asi půjde. A co se týče vánoční atmosféry, tak jak jsem již napsal výše, i přes prosluněné exteriéry ve filmu určitá vánoční atmosféra byla, a tak jsem vlastně docela spokojený. Jelikož film je dle mého názoru klasická průměrná romanťárna, tak hodnotím třemi hvězdami. ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Než jsem hodnotil tento film a než běžel na Barrandově letošní vánoce, tak byl hodnocený 3-mi lidmi! Říkám si, že to bude ale blbost. A ne, dostal jsem příjemnou romantickou komedií, která mě na štědrý den zahřála :-) Hodnotím - 60% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama