Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná oběť laboratorní exploze, Jobe, je zachráněn a teď touží po pomstě. Doktor Benjamin Trace se pokouší ubránit před zneužitím svůj objev virtuální reality za pomoci mladých hackerů. Unikátní čip se však dostane do rukou nepřítele, který usiluje o získání kontroly nad světem. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po výbuchu ve výzkumné laboratoři se zdá být vše ztraceno. Ale Jobovo tělo se podaří zachránit, a pomocí jeho vědomí ukrytého v kyberprostoru jej i oživit. A nyní dostává úkol - vyrobit čip, za pomoci kterého bude moci virtuální realitu rozšířit po celém světě (a čehož chce šéf laboratoře k ovládnutí světa). Proti němu se ale postaví skupina mladých hackerů v čele s doktorem Benjaminem Tracem, původním výrobcem onoho čipu.. Vzhledem k tomu, že mně ani první díl nijak moc nenadchl, tak jsem od druhého dílu žádnou extra zábavu neočekával (ba právě naopak). A moje tušení se taky vyplnilo. Sice samotný příběh (když se na to teď dívám zpětně) úplně špatný nebyl (trochu mi připomínal podobně laděné Hackery), jenže filmové zpracování bylo naprosto ujeté. Proti jakžtakž ucházejícím hercům z prvního dílu se ve dvojce herecké výkony rovnají nule (naprosto otřesný herec v hlavní roli Joba) a stejně tak filmové triky. Takže jedna hvězdička za to, že jsem film přežil a druhá za to, jaký film mohl být, dostat jej do rukou někdo trochu schopnější.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Až sa mi nechce veriť, že tento sequel ma pobavil omnoho viac, ako jeho tak trochu instantnejší predchodca. Tu je všetko, akcia, triky ( v rámci rozpočtu ), drajv. Proste také chlapecké digi dobrodružstvo. Až som mal viackrát pocit, že sa pozerám na ďalšie možné guilty pleasure dielko. Klasicky strihnutý, béčkový, 90tkový kino guláš. Tak, ako to mám rád. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento díl je zcela odlišný než film první, a to ve všem. Hrají zde jiní herci, jejichž výkony jsou místy opravdu hodně trapné. Zcela se vytratilo kouzlo Joba, kdy skvělého Faheyho nahradil podprůměrný Matt Frewer, který byl snad nejhorší z celého filmu. Filmové efekty jsou oproti jedničce strašně přeumělkované, podoba virtuálního světa i pohybování a zobrazování postav je trapné. Zatímco v jedničce šlo o každý detail tady to pěkně odflákli. Jediné co se mi líbilo byl konečný souboj (ale i ten byl spíš pro zasmání).Co by jsme taky mohli čekat od režiséra, který točí vesměs jen televizní seriály typu V.I.P. s Pamelou v hlavní roli. ()

kombajn odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůzostrašné!!! Z Trávníkáře se stal zcela nekoukatelný film TV kvality pro děti mezi 9-13ti lety. Opravdu šíleně blbé a samozřejmě tu počítače fungují zcela nesmyslně a nereálně (rozklad obrazu na čísla a znaky, aby získali číslo licence programu pro pátrání odkud se někdo připojil)... Navic jsou ve "virtualni realite" herci naklicovani do 3D. HNUS, HUMUS a BÍDA... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Fuj, tak toto bol fakt že takmer odpad. Šťastie, že som to videl v čase svojho vzniku, lebo teraz, aj keď hodnotím v budúcnosti, hodnotím podľa vtedajších dojmov, inak by to nedostalo nielen odpad, ale rovno by som to asi aj ignoroval v hodnotení, pretože to už aj Ghost in The Machine bol ďaleko lepší film a pritom žiadnu dieru do sveta neurobil... :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu odpovídá pojmenování povídky od Stephena Kinga. Ten se však od filmu distancoval, protože film nemá vyjma názvu s jeho dílem nic společného. (Terva)

Reklama

Reklama