Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 14 (1985) (série)


Otec (S14E33)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1985, 26 min

Obsahy(1)

Bakalářská povídka o tom, jak řešit životní situace, které mohou postihnout kohokoliv z nás... Mladé dívce s dítětem se nevydařilo manželství, opilý manžel ji i se synem vyhodí z bytu. Plačící ženu na osloví starý pán, jí poskytne ubytování v jeho rodinném domku, kde žije po odchodu rodiny sám. Počáteční nedůvěra k muži po čase opadne a mladá dívka, která v mládí nepoznala vlastního otce, si ho oblíbí a přijme za svého otce nového. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za socialismu to asi šlo. Dneska by si nikdo z obav, koho si přivede, domů nevzal. A dneska jsou na to hlavně domy pro matky. Zajímavé, že to tenkrát socialismus nevyřešil než, že by nechal matku s dítětem na ulici. Na druhou stranu mě za prvé iritoval fakt, že místo, aby žena byla vděčná, tak se do důchodce ještě pouštěla, a za druhé, že si své problémy nedokázala vyřešit sama. Nejprve naivně věřila, že se muž změní a pak rezignovala. Dva lidé, kteří si navzájem pomohli. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář výborný, herecké výkony silně nevyvážené - postavit proti Panu herci Františku Řehákovi rozpačitou Světlanu Nálepkovou nebyl moc dobrý nápad a Alexej Pyško tomu taky nepřidá. Navíc mi vadila divná kamera a celkově podivné střihy, v nichž jsem se občas špatně orientovala. Škoda tak dobrého námětu a hlavního herce. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama