Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (195)

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Řikal sem si, že po takový době budou mít jednotlivé seriály klesající tendenci, ale každý další díl je prostě zase pecka jako prase. Když sem viděl jak podfoukli australský Top gear ve sprintu tím, že namontovali motor z jaguara xj220 do dodávky, tak sem se fakt málem pochcal smíchy. Na to pozval Jeremy Borise Beckra a ten řikal Stigovi Štig, pěkně po německy, Jeremy jenom čuměl a vůbec nevěděl o čem Boris mluví. Plnej počet, jinak to prostě nejde. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Auta mě nic moc neříkají a kromě mého milovaného Pontiac Blackbird mi přijdou tak nějak všechna stejná, ale tohle je prostě parádní pořad v první řadě o legraci. Skvělé nápady pro různé autotesty a fajn rozhovory se známými osobnostmi. Největší hvězdou však nejsou ani tak auta jako trio moderátorů s Richardem Hammondem v čele. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nemá chybu :D žádný náš ani zahraniční pořad o autech se tomu absolutně nevyrovná. Top Gear má tak parádní ideu a nápady. Na to se dá koukat, i když vás motosport vůbec nezajímá.. Navíc Clarkson, Hammond a May tvoří skutečně harmonický pár ... no, ten, kdo to zná, tak mu bude asi ta poslední věta znít šíleně ;D ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Co k tomu víc dodat, těžko by se hledala víc rozdílná trojice moderátorů než ta která tam momentálně je ale zároveň je to dokonale vyvážené..Jezza to táhne, jeho politická nekorektnost, břitký humor a zásadové názory jsou v perfektním protikladu vůči Jamesově intelektu, rozvaze a pragmatičnosti a celé to tmelí rozevlátý Richard v kytkatých košilích a štěněčíma očima..Závidím jim, že se vozí po celém světě v těch nejlepších kárách ale nic naplat, aspoň máme na co koukat ..Doufám že se tenhle tým, po ukončení spolupráce s BBC, objeví někde jinde, s neméně skvělým konceptem motoristického pořadu jako byl tenhle Top Gear .. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Pocházím z automobilní rodiny, takže tohle téma se u nás vždycky řešilo dnes a denně. Nejradši čtu časopisy o autech a moje nejoblíbenější knížka byla jednu dobu Katalog automobilů. Tenhle pořad určitě nemá ve svém žánru na světě konkurenci, ale oni z těch aut tady udělali něco, co se mi až zase tak nelíbí. U tohohle se lidi chcou jenom bavit, auta už tady ztrácí svoje kouzlo. Nemůžu dát plnou palbu. 82 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)
  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)
  • Autá roka podľa Top Gearu:
    2002 - Land Rover/Range Rover
    2003 - Rolls-Royce Phantom
    2004 - Volkswagen Golf GTI
    2005 - Bugatti Veyron
    2006 - Lamborghini Gallardo Spyder
    2007 - Subaru Legacy Outback/Ford Mondeo
    2008 - Caterham Seven R500
    2009 - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
    2010 - Citroën DS3
    2011 - Range Rover Evoque (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama