Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack je bezvýznamný zločinec a smolař, který málem zemře na srdeční záchvat a v důsledku úrazu, který po tomto záchvatu utrpí. To ho přinutí, aby se zamyslel nad svým životem, skoncoval s minulostí a začal znovu. O tři roky později ho jeho bývalý kumpán Yale, kterého propustili z vězení, potkává jako šťastného, usazeného člověka. Yale ovšem nechce zločineckou dráhu opustit a chystá se na něco, k čemu potřebuje i Jacka. Proto použije všechny prostředky, aby svého starého kamaráda opět vrátil na cestu zločinu. (Film+)

(více)

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky pribeh o manikovy (Ray Liotta), ktory sa polepsi, ale jeho novy zivot mu komplikuje pochybny kamarat (Dominic Purcell) z jeho minulosti. Takych filmov tu uz bolo a tento neprinasa nic nove. Ani herecky koncert ustrednej dvojky ho nevytiahne nad priemer. 4/10. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kardiak Liotta hodlá sekat latinu, bad motherfucker Purcell ho chce vrátit na scestí. Jsou srdeční problémy, na které místo nitroglycerinu platí lék od firmy Smith & Wesson.. Stokrát omletý příběh podaný formou, která vás naštěstí jen párkrát donutí přemýšlet nad tím, jestli by nebylo lepší, aby ti dva hodinu a čtvrt spravovali průtokový ohřívač.. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka co není ani moc akční ani moc thriller ani moc drama,ale dobře se na to kouká a Ray Liotta je pořád dobrej.Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní tuctovej direct to dvd thrillerový počin který toho v rámci nějaký tý nadstavby nemá zrovna moc co nabídnout. Jo a to ještě nesmím zapomenout na fakt, že zrovna Ray Liotta není mým oblíbencem. Purcell je takovej průměrnej. Celý je to takový neslaný nemastný, okoukaný...No znáte to.30% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Austrálii, ve městech Gold Coast a Cairns, ležících na jihovýchodě Queenslandu. (Conspi)

Reklama

Reklama