Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letní autoškole najdeme Rika náfuku, privilegovaného Chadleye Čada vyděšeného z volantu, maminčinu holčičku, mazánka Vanessu, která dělá kurz za jejími zády a zahraniční rozmazlenou studentku Mariu. Instruktora opustila žena a při předávání znalostí studentům s ním není všechno úplně v pořádku a nesoustředí se na to, aby jeho studenti prošli a speciální zkušební instruktor je velmi přísný. Studenty děsí, že ani Maslanski, fotbalová hvězda neprošla zkouškami, jak vypráví jeden z učitelů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Košoun odpad!

všechny recenze uživatele

Jak vůbec tohle mohl někdo natočit? I když bych se snažil vytvořit tak pitomý film, asi by to nikdy nemohlo dopadnout takto. Naprosto šílené, dějově mdlé a nezajímavé (proč vůbec někdo točí film o tom jak banda průměrných amerických balíků dělá autoškolu?), herci naprosto toporní, střihová klipovitost, dialogy raději ani nemluvit (tolik mouder jsem už dlouho neslyšel) a na závěr... co by mohlo přijít na závěr než pořádnej repec? Opravdu jsem moc vděčný řidičům našeho letního zájezdu, že mi umožnili vidět tento odpadní skvost! (Na druhou stranu, lepší než po tisící Účastníky zájezdu nebo Pelíšky, u tohodle nešlo otrhnout zrak a spát.) ()

Skretule 

všechny recenze uživatele

Aaaano!!!...takhle má vypadat opravdová a skvostná blbost.....postavy jsou přesně tak hrozné jak mají být, je tu záporňák, černý a dokonce koktající klaďas učitel,šílenej rapující Japonec s pásem nábojů na rameni a spousta dalších. Nevím sice co je na složení zkoušek z autoškoly tak těžkého ale vše nakonec dobře dopadne....a tak se srdce diváka, libujícího si v takových ptákovinách, jen tetelí a neskonale se baví. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama