Reklama

Reklama

Black Rock

  • Velká Británie Black Rock
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když se trojice přátel z dětství rozhoduje pro společně strávený "dívčí" víkend na izolovaném ostrově při pobřeží severoamerického Maine, pevně doufají, že v jeho průběhu hodí všechny osobní potíže za hlavu. V ten okamžik ještě ani zdaleka netuší, jak moc je bude jeden jediný chybný krok stát. Díky němu se z poklidně stráveného víkendu v divočině náhle stává boj o holý život. (Conspi)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (30)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo špatný snad po všech možných stránkách. Kdo očekává alespoň solidní přírodní thriller/survival, tak ten se teda moc nedočká. Především je to neskutečně blbý, tvůrci si toho byli zřejmě vědomi, tak museli dostat hlavní hrdinky z šatů, aby aspoň něčím zaujali. Příroda pěkná, ale ty ďouky s těmi svými problémy a chováním, to bylo fakt na ránu. Navíc to celý nahánění působilo dost divně, nudně a bez výraznějšího napětí. O zápletce a motivu radši ani nemluvit. Alespoň konec byl vcelku povedený, jinak ale velká slabota. 30% ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Velice jednoducha vec, ktera se s napetim moc nezada. A ne ze by nebyla prilezitost. Je jich tam dost, ale scenar je naprosto jednoduchy a vubec neni inovacni, coz zpusobuje ztraty pozornosti. Vsechny tri herecky hraji opravdu dobre, ale bohuzel nemaji nic moc hrat, takze je to jenom promarneny cas. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

To partičkovanie, vysedávačky pri ohníku , vykuklenie sa negatívneho hrdinu , mi už lezie krkom. Film Mi ukradol minutáž a dal mohutné nič. Tie pobehávačky po lese za intenzívajúceho škrabania sa v lístí a záverečný figt pôsobili karikatúrne. Zbytočne namotaný nezmysel, akých bolo už neúrekom a keby nebol kvalitný poster, tak sa do toho ani nepustím. Inak ale odporúčam ( na slúchadlá pri prataní bytu ) A ešte 1 vec - záležalo Mi na osude všetkých zúčastnených sliepok ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Holky, na zrovna se z Iráku navrátivší zelené mozky byste opravdu neměly nadrženě cenit vertikální úsměv a pak si to těsně před zásunem rozmyslet, nene! Přesvědčily se o tom i kravka, pipka a pošahaná pizda, co se vydaly na slepičí úlet na pustý ostrov. Docela jsem po skončení litoval, že se s nimi nepřevrhl člun a neutopily se už tak v desáté minutě. Sice by si ti tři veteráni mohli zbytek filmu akorát tak leštit bajonety, nicméně alespoň by otrávený divák nemusel hodinu poslouchat vaginální výtoky a dvacet minut sledovat honění tak blbé a unylé, až je z podivem, že ti Iráčané plýtvají sebevražednými atentátníky a municí! Vždyť na jednoho džíajdžoua evidentně bohatě stačí dvě řádně frustrované, pár měsícu nešukané krávy, které jej jsou schopny v pohodě šoupnout do zinkové rakve jen za pomocí zubů, nehtů a ztrouchnivělého klacku. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Trojica kamarátok zo školských čias sa vydá na víkendový výlet; oprášiť spomienky a vzťahy, na opustený, pobrežný ostrov. Stretávajú tu trojicu lovcov, s ktorými si posedia pri ohni a pokecajú, no vďaka nešťastnému konfliktu, ktorý vyvrcholí smrťou jedného z nich, sa pre nich nakoniec stávajú lovnou zverou. Aj keď nejde o ničím originálny subžánrový kúsok a musím uznať, že miestami je dosť zjednodušený, mne tento survival sadol. Pekné prostredie, sympatické postavy, zaujímavé dianie a situácie, ktoré držia v napätí – vďaka tomu som sa nestihol nudiť a bez problémov (a potreby rýpať sa v detailoch) som si to užil. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama