Reklama

Reklama

Miliónová Ester Ládová

všechny plakáty
Pornografický
2004, 120 min

Obsahy(1)

Film čerpá ze známé tváře jedné z protagonistek - Ester Ládové, která se veřejnosti ukázala ještě oblečená v známé TV reality show jedné tuzemské televizní stanice. Film byl nicméně natočen ještě předtím. Snímek patří do řady filmů, které byly oceněny mezinárodním oceněním AVN - nejlepší řada s tématikou "velká prsa". Ve filmu uvidíte s Ester další dívky s mohutným poprsím ve společnosti sexuchtivých mužů. (Paity)

(více)

Recenze (3)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Je hezké, jak z Ester Ládové dělá tenhle film pipku číslo jedna. Ve skutečnosti ten film ani nenesl její jméno. Proč taky, v Německu. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Nečekejte žádnou umělou hmotu, nýbrž 100% naturu. Ester náLadová + další 3 dojnice, na nichž by mohl mladý Plánička aplikovat svoji pošahanou metodu, odhazují veškeré zábrany a vrhají se do všemožných pozic, šetříc kameru od zůmování. ()

Reklama

kobras5 odpad!

všechny recenze uživatele

Budu to hodnotit čistě jako film. Tomuhle se dá říkat film? 4x cca 20ti minutové scénky (s nesympatickými lidmi, jediná Krystal nevypadala tak příšerně) zkompilované do 1 "filmu" fakt nelze považovat za film, alespoň podle mě (raději si pusťte nějaké Pčko). Občas mi kameraman připadal jako úplný amatér, chvějící se kamera v místech, kde by klidně mohla stát na stole nebo stativu, také nepřidává bodíky a příšerné prostřihy vévodí mému přesvědčení o 0% (viděno v originálním jazyce). ()

Zajímavosti (1)

  • Film získal prestižním mezinárodním oceněním AVN pro nejlepší řadu tématikou velkých prsou. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama