Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

VOD (1)

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

predators 

všechny recenze uživatele

Paul Walker je velký sympaťák a stříhá si jeden snímek za druhým. Bohužel, né vždy se jedná o filmy, které stojí za to vidět. V tomto případě je to celkem jedno, protože o nic výjimečného nepřijdete, ani si neodnesete jedinečný zážitek. Myslím, že z napětí a atmosféry šlo vytřískat mnohem víc, kdyby se kormidla ujal zkušenější námořník! Dojem tak trochu zlepšuje Genesis Rodriguez, na kterou je radost pohledět! ;-) 45% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Co se dá dělat, musím to říct na rovinu: Byť je toto poslední Walkerův film, je třeba přiznat, že to nebyla žádná sláva. I v oněch 90-ti minutách se mi nespočetně-krát stalo, že jsem se nudil a celé to bylo velmi ospalé a utahané. Úvod, závěr a občasné Walkerovo vzpomínání to trochu zachraňovalo, ale hlavní části filmu nudné. Nicméně ti Paule přeji, ať je ti tam nahoře dobře. 60% ()

Reklama

Pump 

všechny recenze uživatele

Skvělý film volně inspirován skutečnými událostmi, kdy pobřeží USA zasáhl hurikán Katrina. Hurikán Katrina zasáhl new Orleans 29 srpna ráno v roce 2005 rychlostí 178-205 km/h. Paul Walker, který zde v hlavní roli ztvárnil hrdinného otce Nolana, je upoután k inkubátoru svého dítěte v opuštěné nemocnici. Paulovi tato role sedla a je velmi přesvědčivý. Napínavé drama, které těží z dramatičnosti situace a hereckého obsazení. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, dusná atmosféra, ale ne moc kvalitní film. Je to celkem předvídatelné, a dopadne to přesně jak jsem čekal. Na druhou stranu, být v nemocnici plné mrtvol a bez elektriky dva dny, to bych zcela určitě nedal. Jedna z posledních rolí Paula Walkera, akorát, že nebyl moc přesvědčivý...60% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

New Orleans a řádění hurikánu Katrina, evakuace nemocnice, předčasně narozené dítě závislé na respirátoru, nefunkční elektřina a zoufalý otec odhodlaný udělat cokoli, aby své dítě udržel naživu. Trochu komorně laděný dramatický thriller sice postavený na pobíhání v nemocnici, ale kupodivu i dost napínavý. Doporuju všem, co si v nedávné době pořídíli prcka a jejich mateřský pud je tedy velmi čerstvý... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama