Reklama

Reklama

Hledači větru

(TV film)
  • Slovensko Hľadači vetra (festivalový název)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Sportovní
Česko, 2011, 27 min

Obsahy(1)

Otevřená zpověď vyznavačů kitingu v dokumentu České televize. Profesionální jezdce Marka Zacha a Martina Florka dělí od Luďka Konečného jedna generace, ale spojuje je společná vášeň pro jízdu s "drakem" na prkně či lyžích. (mehmed)

Recenze (3)

heyda 

všechny recenze uživatele

Docela pohodový časově nenáročný dokument o třech našich nejlepší kajťácích. Některé záběry jsou úžasné, některé zbytečně chaotické, každopádně na české poměry se jedná o solidní seznámení českého publika s kittingem. Můj taťka kitting miluje, už byl i na kittingovém kurzu a jednoho většího dráčka máme i doma. Akorát z něho máme nějak všichni strach. :D Tak jsem zvědavý, kdy ho konečně vytáhnem a zablbnem si. Nejdřív by ale muselo nasněžit. :-D 70% ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený dokument o kittingu. Opravdu pěkná práce (nádherné záběry kamery) a poutavé vyprávění našich mistrů. Sice to není lekce do života nebo manuál jak dělat, ale o to víc je vyprávění formou toho jak to "kluci" cítí. O to víc se toho dá vážit. Zavidím jim, musí to být krásný pocit! Kvalitní práce se dá ocenit, tenhle dokument je poctou tohoto sportu... http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10317842448-hledaci-vetru/ ()

Reklama

Reklama