Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lovci odměn, v podání bývalé WWF/WWE divy Trish Stratus (Jules), Boomera Phillipse (Chase) a Franka J. Zupancice (Ridley), dopadnou informátora, na jehož hlavu je vypsána odměna 100 000 dolarů. Cestou na stanici je ale kontaktuje někdo, kdo by za něj byl ochoten nabídnout desetkrát větší sumu. Morální dilema může začít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

zberatel 

všechny recenze uživatele

Z milosti plnej kvoli peknej Trish nedavam odpad a za hrdinsky cin ze som to dokazal dopozerat az do konca sam sebe davam 1* ... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já nevím, je mi hloupé to odsoudit úplně, ale také marně hledám nějaká velká plus. Dobrá, zkusí to sečíst, sem tam dobrý soubojový okamžik, občas rychlá akce…hm, hm, tak nevím. 15% více ani ň. 201501037516/8100 ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě kolik vidělo film doopravdy lidí co ho hodnotily nebo co od něj čekaly. Bail Enforcers není vůbec špatný film, má akci má děj. Chtěl jsem dát 4 hvězdy, ale kvůli těm 17 % dam 5. 75% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bacha na kočičku Trish Stratus. Ačkoliv by jste to do ní neřekli je bývalou sedminásobnou šampionkou WWE a tedy by jste to od ní mohli pěkně schytat. V tomhle akčním filmu se předvede jako lovkyně odměn po večerech dělající barmanku ve striptýzovém klubu. Trojice lovců odměn při jedné ze svých razií dopadne informátora úzce napojeného na mafiánské podsvětí jehož informace jsou nesmírně cenné. Místní mafiánský boss proto neváhá za něj vyplatit tučnou odměnu, aby se ho pak návdavkem zbavil. Trojice agentů s výměným obchodem souhlasí jen do okamžiku kdy se dozví o pravých úmyslech mafiána. Začne přetahovaná kdo s koho. A nutno dodat, že měla tahle přetahovaná ucházející grády, solidní porci fightů a nechyběl prostor pro originalitu děje i jednotlivých scén. Mě zklamalo jak film do svého repertoáru nezařadil Trishu ve spodním prádle. Jedna scéna takového ražení sice tady je, ale je bídně nasnímaná. Zato s Trishou mydlící se se všemi hlava nehlava se tady nešetří. Plavovláska v pohodě skolí více jak metrákového chlapa v posilce, tvrdě natáhne hostům v baru když se po ní sápou a své asijské protihráčce taky solidně nabančí. Když to tak vezmu film jsem shlédnul hlavně kvůli ní. Nepřetržitá akce, absence sexy scén s krasavicí Trishou, příjemné herecké obsazení a film dělá jako celek čest své kategorii. Mé hodnocení: 60% ()

Game90 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka pobila všetko čo sa dalo (aj asi 120kg dobre stavaného chlapa)...ovládala snaď všetky bojové umenia....pre mňa terminátorka v ženskom tele... ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama