Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Groteskní komedie, v níž se americký prezident Franklin D. Roosevelt snaží z pohodlí svého "invalidniho vozíku smrti" zastavit vlkodlaky, mezi kterými je i vlkodlačí verze Hitlera, Mussoliniho nebo císaře Hirohita. Poté, co byl pokousán vlkodlakem a nakažen obrnou, má Franklin D. Roosevelt vyšší ambice, než jen ukončit Velkou hospodářskou krizi a prohibici. S pomocí týmu historických osobností musí zastavit druhou světovou válku tím, že se pomstí armádě nacistických vlkodlaků z pohodlí svého invalidního vozíku smrti navrženého Albertem Einsteinem. Skandální a neuvěřitelně vtipný snímek F.D. Roosevelt, lovec werwolfů vypráví dosud nezveřejněný pravdivý příběh amerického prezidenta, který je považován za jednoho z největších lovců příšer! (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Šílenost,která zas tolik nepobaví,jak by se podle příběhu dalo očekávat. Roosevelt,který ochrnul na spodní část těla ( kromě penisu ) po kousnutí vlkodlaka začne kandidovat na prezidenta a také volby vyhraje. V té době začíná 2. světová válka,kterou rozpoutal vlkodlak z Německa ( Hitler) Itálie (Mussolini) a Japonska (Hirohito) a FDR nezbývá nic jiného než nasednout do svého vytuněného vozíčku se samopaly a raketomety a nakopat jim zadky. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Neskutečná bláznivina. Hodně informací a historických faktů, které jsou všeobecně známé, jsou zde převedeny do absolutního směšna a absurdy. Roosevelt jako válečník na super vozíčku, vybaveném raketami a pořádnou porcí stříbrných kulek. Proč stříbrných ? Jelikož 2.světovou válku započali vlkodlaci z Německa, Itálie a Japonska. A ti mají hodně zákeřný plán, jak ovládnout celý svět. Amerika má ale prezidenta, který se s ničím nemaže. Po obrně ale stále sexuálně schopný (hodně důležité a často zmiňované hledisko) jde s vojáky na Normandii. Krutovládci dostanou sadu. ()

Reklama

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Film, u nějž jsem po několika minutách přestala vnímat děj a po zbytek stopáže jsem už jen přemýšlela a čekala, do jaké míry jsou ještě herci ochotni se ztrapnit, aby měli roli. Mnohým bych po tomto filmu už žádnou nedala. Chvilkama mi bylo trapně i za to, že jejich nevkusné tetelení jenom sleduji. A že já jsem pro kdejakou nekorektní srandu (tohle bylo ale absolutně k pláči). ()

xzajox odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne premrhaný čas. Videl som to na 2krát, lebo sa to nedalo vydržať. Humor, na ktorom sa môže smiať možno len pojedač burgerov po troch jointoch (naraz). Príbeh zameraný na všehrdinu, pričom ponižuje úplne všetkých ostatných. Dej, ktorý by napísalo aj 5-ročné dieťa. Herci, ktorí buď práve nemali nič lepšie, alebo hrali prvý krát. No a špeciálne efekty ako zo 70-tych rokov. Nič Vám to nedá, 8% - odpad. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama