Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1990 a čtveřice gangsterů z Kyjeva je pověřena najít dívku Čužaju. Dívka je totiž sestrou zatčeného Babaie, jehož svědectví by mohlo uškodit velmi důležité osobě. (Rafafareye)

Recenze (7)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a výborně natočené krimi drama, které zaujme také tím, že se jeho část odehrává v Praze. Bohužel, tohle bylo jediné zklamání z celého filmu. Gangsteři sice jedou do Prahy, ale kromě pár českých dialogů pronášených rusy, si člověk ani neuvědomí, že by se to mělo odehrávat v ČR. Jinak je to ale parádně natočené a zahrané a týpci vybraní do rolí ruských gangsterů jsou naprosto skvělí. Celkově trochu zvláštní, ale zajímavý film, který bohužel skoro nikdo nezná. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Na Rusy to nebylo špatné, ale chybí tomu větší dynamika, není to moc strhující. " Čužaja" je fakt drsná holka, která jde za svým cílem přes mrtvoly, ale nějak jsem jí to nevěřil. Vůbec ten scénář je poměrně slabý, jakoby dopisovaný na " place". Dívat se na to dalo, ale víc, než průměrnou známku dát nemůžu. P. S. Chtěl jsem dát tři hvězdy, ale za to, že se tu Rusáci smějou z naší krásné češtiny, jednu hvězdu ubírám. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Krvavá řež, kde zastavení v Praze působí, jako zcela nepodstatný detail. Rusky správně přímočaré, kruté a bezcitné zároveň. Zlatý, devadesátý léta! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Syrová, krutá doba 90. let. Akční to moc není, sem tam něco. Od Čužaji jsem čekal víc. Ona vlastně nepředvedla vůbec nic. U filmu jsem vydržel, ale měl jsem co dělat abych to nevypnul. Hvězdička za občasné dobré scény, druhá za Prahu. ()

Zajímavosti (1)

  • Část filmu byla natáčena v České Republice. (Rafafareye)

Reklama

Reklama