Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer našli za dveřmi záhadný dárek. Nikoho nenapadlo, že budou mít moc zničit jejich vlastní město. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrný katastrofický snímek, který byl dějově průhledný, jako triko od " vietnamců ". Film byl ničím nezajímavý, i když šlo o vánoční téma. Absolutně nevkusné a mimořádně trapné, navíc s obrazově neatraktivními triky, které odhalí i dítě ve školce. Závěr = Díky blížícím se vánocům,,, ze soucitu 1 hvězda * ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já bych řekla, že Sněhový armageddon nebyl vůbec tak špatný. Docela slušný scénář i obsazení. Ve filmu odehrávající se "problémy se sněhem" však ani zdaleka neodpovídají katastroficky vzhlížejícímu plakátu, který láká na děsivou sněžnou pohromu. Samotný děj se neodehrává nijak extrémně dramaticky, spíše na mě působil, že ani zdaleka nevyužil svůj možný potenciál, aby se více přiblížil Snowmageddonu, který je znázorněn na plakátu. Ke konci se dočkáme milého odkazu na Pána prstenů, kde musí být ničivá koule odnesena do sopky a poté vhozena do ohnivé propasti:) Na film se dalo bez problémů dívat, ale obsah byl poněkud prázdný, postupem času i jednotvárný. I když mě docela naštvalo, že se tvůrci úplně vykašlali na vysvětlení původu oné tajemné koule, což by mě docela zajímalo. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zopár filmov Sheldona Wilsona som už videl, takže som vedel, že nemám čakať žiadny dychberúci veľkofilm. Je to režisér béčkovej kategórie. Tam tiež treba zaradiť aj jeho snímok "Snowmageddon", ktorý natočil v roku 2011 v lacnej kanadskej televíznej produkcii. Slabí herci, mizerné filmové triky a za vlasy pritiahnutý scénar. Záhadný vianočný darček spôsobí v malom horskom mestečku "Snehový armagedon". Tajomná sklenená guľa rozpúta "Snežné peklo." * ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ďalší z dielne SyFy príspevkov do katastrofickej oblasti ponúka príbeh Aljašského mesta, kde sa vo vianočnom čase zjaví jednej rodinke pred dverami darček v podobe snežnej gule (s mestom vo vnútri). Po tom, ako sa v nej zabudovaný mechanizmus dá do pohybu sa však rovnaké snehové udalosti, resp. katastrofy začnú diať aj v reálnom meste. A tu už sa dostávajú k slovu staré známe TV efekty a klišovité schémy, ktoré sa však pri troche trpezlivosti dajú prežiť. Nie je to síce najlepší SyFy počin, ale nepatrí ani k tým najhorším; miestami je to vcelku fajn a objaví sa pár sympatických náznakov atmosféry, no hlavne pri tom netreba mať vysoké očakávania. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 2/10 Hudba 2/10 Efekty 2/10/// PLUS: fantasy zápletka se sněhovou koulí, která způsobuje katastrofy byla zajímavá a udržela mou pozornost a zvědavost, Laura Harris (seriál 24 hodin) v hlavní roli, Michael Hogen MÍNUS: kterého jsem ale nepoznal, efekty odpovídají očekávání, po herecké a dialogové stránce je to slabé, postavy se nechovají příliš logicky - uteče pes - dívka (chůva), která hlídá malého syna hlavního hrdiny se na minutu vzdálí - kluk je pryč - jde ho hledat - všichni ho jdou hledat - přinese to spoustu problémů - kluk mezitím přijde do města za starším pánem - všichni se tam pak sejdou, chůva stále hledá - chůvu nikdo nehledá - na závěr šťastná rodinka bez chůvy WTF, filmaři na tu postavu úplně zapomněli/// Shrnutí: člověk se občas potřebuje podívat na nějaký brak, aby docenil kvalitu. Filmu jsem chtěla dát lepší hodnocení, ale posledních asi 15 minut je hodně katastrofických./// Celkem 22%/// ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama