Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po deseti letech boje se zákeřnými chorobami v Africe se do Francie vrací lékař Francois. V malém přímořském městečku má na pár dnů zastoupit kolegu a strávit tu prázdniny se svou dospívající dcerou Garance. Jenže to, co mělo být příjemnou dovolenou, se nečekaně mění v dramatický boj o život. Přibývá totiž útoků nezvykle agresivních včel, a když několik lidí zemře, spojí se Francoise se sympatickou včelařkou Clementine, aby se společně pokusili zjistit příčiny agresivity a našli způsob, jak je zastavit. Současně se snaží přesvědčit starostu, aby zrušil blížící se tradiční květinovou slavnost. Ten však odmítne. (nash.)

(více)

Recenze (25)

nash. 

všechny recenze uživatele

Kdyby se z toho vyhodily všechny včely, mohlo vzniknout příjemné vztahové drama se sympatickou hlavní dvojicí. Takhle je to jen nudně typický zástupce žánru, který postupuje po otravně neoriginální jaws-trase, nenabízí žádné příliš úchvatné ani děsivé scény, žádné originální nebo alespoň nápadité zpestření a nakonec se podivně rozplizne do ztracena. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Ekohororům v současnosti odzvonilo, takže když se náhodou něco objeví byť v televizní produkci, okamžitě vzbuzuje zvědavost, s čím novým tvůrci přišli. Tentokrát se do toho pustili Francouzi a vybrali si včely. Na televizní snímek jsem nic zásadního ani světoborného nečekal. Jen lehký horůrek na odreagování. Lehký byl, a značně nelogický. Tady asi scénárista hodně tápal, jinak by to neukončil tak stupidním způsobem. Bývali doby, kdy vznikali dobré i špatné snímky, ale tohle je přímo trapas. A přitom začátek byl vcelku solidní a mnoho sliboval. Kdepak, za ty peníze měli radši natočit dětem nějakou slušnou pohádku. Možná by udělali líp. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Francois (Richard Anconina) je lékař, který se po deseti letech mise vrací z Afriky do Francie společně se svou dcerou Garance (Clara Ponsot). Přijíždí spolu do malého městečka, kde Francois zastupuje místního lékaře, který odjel na dovolenou. Zpočátku vše vypadá idylicky, ovšem pouze do chvíle, kdy roj včel napadne několik lidí a útoků neustále přibývá. Do boje se zákeřnými včelami se vydává Francois společně se svým bývalou kamarádkou Clémentine (Alessandra Martines)...Slabý televizní film, hodící se tak na dopolední program u televize, když se hodně nudíte. Herci nejsou nejhorší ale scénář je ubohý. Nechápu proč se za takové filmy, které už jsme viděli tisíckrát vyhazujou prachy. 40% ()

majec4 odpad!

všechny recenze uživatele

Som fanusik takychto zlych filmov. Hodnotenie im vsak dam vzdy take, ake si zasluzia. Neviem preco, ale podla mna je pre tento film aj Odpad slaby vyraz. Fakt sa mi to nepacilo. Neviem ci to je hercami alebo pocasim, no ja som sa potesil ked to konecne skoncilo. K tomu ten zaver, wtf? Uz len kvoli tomu sa neda dat ani jedna hviezda. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Zabijácké včely aneb Pohádka o tom, jak byla včelka Mája ucucávat naftu, zdegenerovaly jí medonosné trysky, čímž se záhy zařadila do čestné síně hromadných zabijáků všeho druhu - virů, bakterií, Hitlera, daní, ptáků, pavouků, příšerek s.r.o., alkoholu a cigaret, mlhy, asteroidů apod. Tyhle včelky dokonce knock-outovaly sršně. Tenhle film je vážně strašně moc strašný, jak přes kopírák identický s podobnými kousky, které se od sebe liší jako Baťovy dřeváky. Ale má jeden klad - Alessandru Martines jako sympatickou včeloložku. Zbytek herců nestojí za nic. A docela působivé byly scény včel pokrývajících kobercovitě celý dům, či auto. Takže 2* zasloužené. Jinak je to film, který zfleku natočí i člověk, co nerozezná střih od střiku, kameru od camea či pietní akt od pohlavního. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama