Reklama

Reklama

Galapágy 3D

  • USA Galapagos: The Enchanted Voyage
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / IMAX
USA, 1999, 40 min

Obsahy(1)

V tomto 3D filmu se společně s mořskou bioložkou dr.Baldwinovou podíváme na ostrovy Galapágy. Stačí si jen nasadit 3D brýle, a můžete se i vy ponořit do světa stále ještě nedotčené přírody. Seznámíte se se vzácnými druhy rostlin a živočichů na ostrovech či v okolních vodách, projedete se ponorkou či objevíte zapomenuté mořské jeskyně. To vše za pomocí moderních technologií. (AdamFogl)

(více)

Recenze (9)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Můj první 3d film. Tento fakt to poměrně zachraňuje, protože jinak by se jednalo o doslova pitomý Darwina parodující výlet na Galapágy, kdy bádání hlavní hrdinky působí silně naivně. Dalším hřebíkem do rakve pak je neuvěřitelně amatérský dabing, jímž je vybavena verze, kterou můžeme zhlédnout v pražském Imaxu. Připadlo mi to, jako kdyby většinu postav dabovala husa uvaděčka, jež k nám měla před promítáním svůj stálý projev. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

"Galapágy" som videl našťastie v originálnej verzii a nanešťastie nie v IMAXe:( Je to nádherný kus Zeme, s fascinujúcou flórou a najmä faunou...No dokument po čase prestáva byť zaujímavý a akonáhle sa "dej" dostane pod morskú hladinu, začína nudnejšia časť...Už som videl oveľa lepšie IMAX dokumenty ako tento... ()

themic 

všechny recenze uživatele

Jediné co je na tom dobrého, že je to ve 3D, jinak Darwin byl pěknej pošuk a film to byl zkrátka o něm..! Tak za dva! ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

po dvaceti minutách už mě začíaly bolet oči, kdy už to asi skončí...ale co se týče informací, docela zajímavé... ()

Kamkon 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání na první návštevu kina. Jednou jsem si mohla sáhnout na ptáčka nebo si myslela, že na mě spadne žebřík, jinak nuda :( ()

stiewe 

všechny recenze uživatele

Snaha si pohladit nějáké ze zvířat žijících na Galapágách vás po chvíli omrzí a donutí k usnutí a to se za ty prachy co dáte za vstupenku nevyplatí. ()

Reklama

Reklama