Reklama

Reklama

El cojonudo

všechny plakáty
Krátkometrážní / Thriller / Horor / Komedie
Uruguay, 2005, 22 min

Obsahy(1)

Neuctivé chování se na uruguayském venkově rozhodně netrpí! O tom se ostatně přesvědčí mladý milenecký pár, který se ocitne před ošuntělou pumpou a tamní stařík jim začne vyprávět děsivý příběh z minulosti… (SOLOM.)

Recenze (9)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dôkaz o tom, že Uruguay dokáže vypáliť silne okulahodiacu filmárčinu. Tu ale námet spáchal samovraždu v kopírke, no aj to s vysokým rozlíšením. Proste zbludilý párik si vymákne wrong motel ohodený pošukmi a dementa nevynímajúc - to sme už preskákali. Ale filmársky je Fede mimoriadne vitálny! Do bodíka navrch som napumpovala Uruguay a filmárčinu) Výsledok je jasný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fede Alvarez se teprve takříkajíc „zastřeloval“ před mnohem zajímavější celovečerní tvorbou. Tento jeho středometrážní kousek má místy skutečně slušnou atmosféru, nechybí ani nahota, surovost a špinavost tamních vidláků, nicméně se pořád jedná jen o obyčejnou průměrnou podívanou, která skutečně neurazí, ale žádné „terno to rozhodně není. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už pri svojom debute muselo byť všetkým jasné, že Fede má pred sebou skvelú budúcnosť ( a muselo to doťuknúť aj samotnému rejžovi ). Scenáristicky chabá, ale formálne viac ako slušná verzia stokrát videného. No a čo, keď to funguje. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Už mě unavují tyhle buranské filmy a zajímalo by mě, jak přišel Alvarez po tomhle a Panic Attack k remaku Evil dead. Americkou pohádku o tom, kterak hodný strýček Raimi shlédnul na youtube krákté akční sci-fi a na úkor toho usoudil, že je Fedíček ideální režisér pro jeho kultovní horor si strčte do prdele. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Fede Alvarez (rocnik 78) natocil v roku 2005 21-minutovy EL COJONUDO, ktory je vtipny, drsny a aj sexy. Uz tu ukazuje, ze vie vymysliet a zrucne natocit film, ktory zaujme. Neskor spravil kratky kratas Ataque de Pánico! a studia sa hrnuli. Tesime sa na novy The Evil Dead! ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Alvarez toho veľa nenatočil, ale toto je absolútny priemer s jedinou výhodou 22 min stopáže a celkom milým akustickým záverom. Podobných vecí sa na YouTube povalujú stovky od rôznych amatérov, resp. nízkorozpočtových súkromných filmárskych spoločností, takže za 2 zo súcitu a že Alvarezovi fandím do budúcna. ()

Reklama

Reklama