Reklama

Reklama

Quan qiu re lian

  • Čína 全球热恋 (více)

Recenze (3)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že nejen Korejci a Japonci dokážou natočit střelenou komedii o lásce a hledání štěstí, a i když mě trošku štvalo jak herci střídavě mluvili čínsky a anglicky, což mi tam prostě nesedělo, tak se to vydržet dalo a určitě se mi dostalo víc, než jsem původně očekával. 65% - Slabší čtyři hvězdy ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Tak romanticky sladucka a vo vtipe obalena, ako len azijska romanticka komedia moze byt. Nebyt tych par krehkych nadanych cinskych krasok, ktore poznam z inych kuskov, veril by som, ze sa jedna o produkciu z Juznej Korey. Pominiem to, ze je to naivnucke, medove, ci az afektovane (rozumej priehrstia emocii k neuvereniu :) ) a vyzdvihnem hlavne vtipny mix povah a charakterov, z ktorych ma najviac ocarila "chorobne cistotna" filmova Lily ako jedna z troch sestriciek. Napadite a miestami i usmevne boli i polo-scifi epizodky plne trikov najstarsej sestry vo vesmirnej stanici. Kto si tuto "tazko" romanticku a milu komediu pozrie, bude mi jasne preco je moj prispevok plny zdrobnelin a im podobnych privlastkov. "Vyhladavaci zanru", romantici/cky, zalubeni, ti vsetci si sledovanim tohoto kusku pridu na svoje. Mna naviac pobavili vtipne epizodky a priehrstia chutnych grimas a vyrazov, ktorymi azijske herecky i herci jednoznacne v kinematografii kraluju. Iste nadpriemer. Zatial pohodove trojhviezdie. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Celkově kapánek ujetá romantická komedie nabízející tři příběhy o lásce, bohužel z těch tří epizod mne dokázala oslovit pouze ta rozvíjejí se mezi okouzlující Lily a sympatickým popelářem - jednak to bylo opravdu nejzajímavější a pak Lily ztvárnila neodolatelná Gwei Lun-Mei, ostatně ta je i důvodem, proč jsem film zhlédnul. Upřímně jsem docela nerad když tuto půvabnou dívku a výbornou herečku vídám v takových slabších kouscích, ta si rozhodně zaslouží víc, zde nemá dost prostoru k předvedení svých neoddiskutovatelných kvalit. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama