Reklama

Reklama

Jersey Boys

  • USA Jersey Boys (více)
Trailer 1
Hudební / Životopisný / Drama
USA, 2014, 134 min (Alternativní 129 min)

Obsahy(1)

Z dílny režiséra Clinta Eastwooda přichází příběh čtveřice mladíků z chudinské čtvrti New Jersey, kteří společně stvořili hudební ikonu 60. let, rockovou skupinu Frankie Valli and The Four Seasons. Jejich pokusy a úspěchy doprovází hity, které formovaly celou generaci: „Sherry", „Big Girls Don't Cry", „Walk Like a Man", „Dawn", „Rag Doll", „Bye Bye Baby" a mnoho dalších. John Lloyd Young (znovu coby frontman skupiny Frankie Valli, za jehož portrét si už dříve odnesl ocenění Tony®), Erich Bergen (skladatel Bob Gaudio), Michael Lomenda (Nick Massi) a Vincent Piazza (Tommy DeVito) jako The Four Seasons a Christopher Walken v roli gangstera Gypa DeCarla. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (106)

necisty 

všechny recenze uživatele

Bohužel se tentokrát Clint netrefil tématem, moc mě to nebavilo a zpěv v podaní frontmana s buzna hlasem tomu moc nepřidával. Co bych za něj asi kdekdo jinak dal, ale není to můj šálek kávy. Na druhou stranu to vypadá jako na náročný projekt jak časově, tak i finančně, a v celku to do sebe tak nějak zapadá, takže přimhouřím oko. ... Manželství je, když se holíte a vedle manželka kadí a stříhá si nehty. ... SA ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když o nějaké holce víte, jak je dokonalá v posteli, těžko se pak spokojit s pouhou pusou na tvář. I když ona i pusa na tvář se musí umět, aby zahřála. A vlastně co je na takové puse špatného, když víte, že už jste si spolu stejně několikrát užili? Takže díky, Clinte. Sice jsi mě tentokrát nesemlel tak, že by mě museli z kina vynášet v kyblíčku jako posledně, ale i příště ti s radostí nastavím tvář. Protože na rozdíl od většiny svých vrstevníků umíš lidi obdarovat humorem a pobavit je, ne jen otrávit stařeckým remcáním. (Dunedin, NZ) ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Neni to pecka, ale ani propadák. Bohatá stopáž příjemně uplyne, ale že byste si hned do deníčku plánovali opětovné shlédnutí, to ne. Po hudební stránce samozřejmě není co zkazit, herecky také zvládnuto, příběh neurazí, ale tak nějak tomu chybí něco navíc. 60 % Oblíbená část- naložení sejfu do kufru auta ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Kinozážitek v našem malém městečku Petersfield. Na úvod musím říct, že mě rozladilo čekání, protože film měl začínat v 7:30 a začínal až o hodinu později, což dobrému pocitu rozhodně nepřidá. Zpočátku jsem měl velký problém s hlasem hlavního zpěváka, ale později jsem asi částečně otupěl, protože mi to už nepřišlo tak zlé. Stejně tak jsem měl problém s jejich angličtinou, protože jsem se často přistihl, že jim něco nerozumím. Jinak bych si dovedl představit, že film bude o něco kratší, protože mě přišel dost rozvleklý. Z herců se mi líbil nejvíc Tommy, tedy Vincet Piazza, který mi do role "hajzla" skvěle seděl. Celkově si z toho odnáším průměrný zážitek, mohlo to být rozhodně lepší, ale zároveň i o dost horší. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

84letý Clint stále ještě nemá dost. Čert ví, proč natočil zrovna tenhle životopisný snímek o partě kluků z New Jersey. Největším kladem jsou písničky, které si člověk samozřejmě zamiluje, ale dále je to už trošku slabší. Pro mě trošku zbytečný film, který nijak zásadně Clintovu tvorbu nevylepšuje, ale vlastně ani moc nezhoršuje. 55% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (6)

  • John Lloyd Young před tímto filmem ztvárnil postavu Frankieho Valliho také ve stejnojmenném muzikálu na Brodwayi, což mu v roce 2006 vyneslo cenu Tony za nejlepší mužský herecký výkon. Jeho obsazení Clintem Eastwoodem do hlavní role tak nebylo náhodou. (Pepinec)
  • O roli Frankieho Valliho se ucházel Jonathan Pal. (willy1)

Související novinky

Eastwood točí další hit

Eastwood točí další hit

01.10.2015

Clint Eastwood už se před kamerou moc neukazuje, za ní ale rozhodně neotálí. Hudební životopis Jersey Boys sice prošuměl, Americký sniper se ale stal nejvýdělečnějším filmem jeho kariéry a přihrál… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Ujme se Eastwood Spielbergova ostřelovače?

Ujme se Eastwood Spielbergova ostřelovače?

22.08.2013

Zhruba před měsícem Steven Spielberg odstoupil od projektu American Sniper a spolu s ním i studio DreamWorks. Válečné drama o nejlepším střelci v historii Navy SEAL přešlo plně do péče Warner Bros.,… (více)

Reklama

Reklama