Reklama

Reklama

Zonbi asu

  • Japonsko ゾンビアス (více)

Obsahy(1)

Středoškolačka Megumi přišla před rokem o svoji milovanou mladší sestru Ai, která se stala terčem šikany jejích spolužaček. I přes to, že den co den cvičila karate, nebyla schopna nebohou sestru ochránit. Proto si to také stále vyčítá a nemůže se zbavit myšlenky na to, že za její smrt může právě ona. Aby si vyčistila hlavu a pokusila se na temnou minulost zapomenout, přijme jednoho dne nabídku svých vrstevníků na výlet spojený s kempováním u řeky. Na první pohled poklidné slunné odpoledne se ale v okamžiku promění v peklo, a to když jejich skupinu napadne zombie. Návrat do civilizace však nebude jednoduchý. Někdo ukradl dodávku a ani mobilní telefon nefunguje. Jedinou možností zůstává dostat se skrze les do nejbližší vesnice a odtamtud zavolat pomoc. (EMIA)

(více)

Recenze (30)

Wade 

všechny recenze uživatele

Já mam tyhle japonský šílenosti strašně rád a dávám jim 4 nebo 5 hvězd a proto jsem se těšil na další nářez. Bohužel, ale Zonbi asu je zatím ta nejslabší japonská šílenost co jsem viděl. Nedokázalo mě to naladit na tu správně ujetou vlnu aby mě to bavilo a, že se to snažilo. Všeho bylo málo od vtipu až po hektolitry umělé krve, která zdobí podobné filmy. Čekal jsem tedy o dost víc. 20% ()

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

Asi největší sračka jakou jsem v životě viděl. Japonské fekál-zombie-lesbické akční porno. Tohle teda fakt ne! PS: Dostali se mi navíc do ruky kvalitní české titulky z překladu němčina -> angličtina -> slovenština -> pseudočeština, takže nebylo nouze o věty jako: " Už mi vidno Zadečková Česnečka ! " nebo " Přestaň , neboť využiji řitního Louskáčka . " ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná akčná splatterová komédia. Má pomerne dobrý príbeh o skupine priateľov, ktorí si spolu vyrazia na výlet do hôr, lenže tu musia čeliť útoku vražedných zombií a zisťujú, že to má na svedomí šialený vedec, ktorý kvôli záchrane svojej dcéry využíva neznámych parazitov a kvôli tomu neváhal obetovať všetkých miestnych obyvateľov. A tak priatelia na čele so schopnou študentkou musia urobiť všetko preto, aby sa z toho dostali. Spracovanie nie je zlé, ale aj tak je skôr sklamaním. Od tohto filmu filmu sa samozrejme nedá očakávať nič výnimočné, ale aj tak si ho rád občas pozriem kvôli množstvu bláznivých nápadov, ktoré neustále gradujú, svižnému tempu a úplne absurdnému štýlu, no v tomto prípade to až tak dobre nevyšlo. A môže za to jeden problém, tentoraz tvorcovia až moc vsadili na fekálny štýl, ktorý tu má príliš veľký priestor a nanešťastie práve na úkor samotných nápadov, ktorých tu až tak moc nie je a tak to čoskoro aj celkom upadne do stereotypu, obzvlášť v strednej fáze a nájde sa aj pár nudnejších miest, keďže časti, v ktorých sa toho moc dôležitého nedeje nie sú dostatočne zábavné. Ale našťastie aj tak sa tu je stále na čo pozerať, postavy ma bavili, nikdy netrvá až tak dlho, kým sa objaví zase niečo zábavné, čo ten stereotyp naruší a viacero scén sa aj skutočne vydarilo, obzvlášť záverečná desaťminútovka je výborná a škoda, že na podobnej úrovni nebol celý film. Akcie je tu dosť a v rámci svojej kategórie som s ňou nadmieru spokojný. Očakávane viaceré pôsobia dosť lacne, ale aj tak sa na všetky dobre pozerá a veľkým plusom je aj neustála zmena protivníkov, keďže sa nejedná len o klasické zombie, ako spočiatku, ale nasledujú aj zaujímavejšie typy, o krv a drsnejšie momenty samozrejme tiež nie je núdza a na viacero scén sa len tak nezabúda. Najviac sa mi páči finálny súboj, ktorý je konečne správne absurdný a až prekvapivo dobre natočený, ale pochváliť musím aj súboj dievčat, ktorý ponúkne aj jeden skvelý záber. Herecké obsadenie je na tom dobre, z hlavných hrdinov mi sadli hlavne sympatická hlavná hrdinka a jej zženštilý kamarát, ale aj ten zvyšok je bez problémov a chválim aj postavu vedcovej dcéry, ktorá ma hlavne neskoršie už dosť bavila. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tentoraz som síce nedostal presne to, čo som chcel, ale aj tak vidno, že tvorcovia na to majú, čo mi dokázalo hlavne celé finále. Takže v rámci tohto žánru sa jedná určite o jeden z najslabších filmov, aké som zatiaľ videl, za čo môže práve ten výrazný fekálny štýl, ale aj tak nemôžem hodnotiť horšie, akcia, postavy a hlavne celé finále to zachránili. 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skatologická úděsnost, za níž pokulhávají i pecky z Tromy. Clinic, školačky, mutace, paraziti, anální hrátky a souboje. Japonská podivnost na hranici odpadu a průměru místy nekontrolovatelně rozesměje, pak znechutí, nudí a znovu pobaví. Barevné pšouky, boj o přežití v kadibudce, chapadla, armáda vystrčených zadků, na samotě v lese, Smrtelné zlo a pukající hlavy. Je to tak blbé, až se člověk musí občas zasmát. Souboj s královnou a raketové prdy jsou vrcholnou akcí v oblacích. Mizerné mechanické triky potěšily víc, než laciné pixely... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ze "záchodových" filmů, ze záměrně sračkoidních béček, která jsou svou špatností vtipná, je Zombie Ass ten nejzdařilejší kousek. Již samotný námět je hodně výživný a trailer vysloveně epický. Potom však zamrzí, že po odhalení v traileru na samotný film již mnoho originálních nápadů nezbylo. Film kopíruje klasický koncept útěku před zombie, obrana před zombie, poražení bosse. Japonská šílenost však dokáže řadu scén slušne okořenit o potřebný humor. Casting nabitý nádhernými japonskými lolitkami pak přispívá k lehce perverznímu vyznění - ta kombinace prdelní nechutnosti a erotického dusna je velmi zajímavá a troufám si říct, že poodhaluje potenciál, který by větší rozpočet, schopnější filmař, větší ambice a větší snaha dokázala přetvořit v docela epický biják. A to neříkám jen tak, ve filmu se nachází dvě scény, které jsou poměrně geniální a to, prosím, "bez prdele". Jedná se o momenty, které vyobrazují city hlavní postavy k její sestře. Její city jsou silné, až perverzní, ale zároveň upřímné a čisté, k tomu ale také bezvýchodné a smutné. Zkrátka dva vytržené momenty s vynikajícím hudebním podkresem, které svou komplexností téměř připomínají Love Exposure. 4/10 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama