Reklama

Reklama

Eyes in the Dark

všechny plakáty

Sedem študentov sa vyberie stráviť spoločne víkend na horách. Na kameru sa im podarí zachytiť jednu z najväčších záhad. (BoredKid)

Recenze (4)

B3n 

všechny recenze uživatele

Pri natáčaní filmu bez rozpočtu treba mať minimálne jednu vec a tou je scenár, nejaký príbeh. Tu síce niečo je, ale je to slabé. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě docela slušný found footage horor o jakési nestvůře které září oči. Film je složen z několika udajných nálezů, takže je to jakýsi příběhový mišmaš. Nicméně když příšera není vidět a slyšíme jen zvuky či kroky, je to celkem slušný. Horší ale je když se příšera objeví tvůrci sice neměly prostě prachy ale stvůra vypadá celkem srandovně. Není to nic světoborného a rychle se na to v dnešní záplavě FF ztratí ale na jedno zkouknutí to byla solidní podívaná. ()

Reklama

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Amatérsky found footage horror o partií kamarátov, ktorá sa rozhodne spoločne stráviť posledný víkend pred ukončením školy v horskej chate v oblasti známej ako Cascades, kde sa podľa legiend skrýva záhadný vlčí tvor s červenými svietiacimi očami. Pohodový pobyt a zábavu im narušia udalosti, kvôli ktorým budú nútení bojovať o holý život. Ja som fanúšik FF filmov a beriem ich z nadhladom. Ja som sa zabavil. Vzhlad monštra pôsobí síce trošku komicky, ale tak na rozpočet 5000 dolárov z vlastného vačku, slušné divadielko v rámci subžánru :) ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem dostal, co jsem čekal. Oči ve tmě trpí nedostatkem viditelné přítomnosti monstra a chaosem na konci, ale v celém filmu se celkem něco děje a mimo záběr umře v průběhu fakt hodně lidí. Nic originálního, ale zároveň tak strašně daleko ode dna žánru, že tomu nasolim ***. Film je k dispozici na YT. ()

Zajímavosti (1)

  • Náklady na výrobu filmu predstavovali iba 5 000 $. (BoredKid)

Reklama

Reklama