Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (265)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Greg McLean napěchoval druhý díl snad vším co se jen dalo. Perfektní úvod, kdy duo policistů pochopí že s Mickem Taylorem není radno vyjebávat. Na solidní úvod se ovšem později nedaří zase tolik navázat. Na řadu přichází Duel mixovaný se Stopařem, Texaský masakr, aby vše ukončil hodně zajímavý Milionář. Přesto že se jedná o guláš mnoha chutí, při jehož sledování jsem často i nevěřícně kroutil hlavou, tak i přesto se druhý díl v rámci určitých mantinelů žánru překvapivě povedl. 65% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

John Jarratt naprosto vládne celýmu filmu. Hláškujícího australskýho burana si neskutečně užívá a posouvá celej film na další level. Často jsem se naprosto upřímně smál, i když tam někoho zrovna brutálně vraždil. Scéna s klokanama je asi komediální vrchol filmu. Ke konci dost přituhne a je to fakt horor. Stejnak tvůrci ale pomrkávají na diváka a v mučící scéně propašují do filmu regulérní rychlokurz o Austrálii. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tak takhle ano, samoúčelná vybíjená okořeněná černým humorem a nic jiného, přesně můj šálek čaje. Mick Taylor zvedá laťku, kterou kdysi odložili Mike Myers, Freddy Krueger či Jason Voorhees a já jen doufám, že to nebylo jeho poslední vystoupení a přeju mu hodně štěstí v další bohulibé činnosti vedoucí k očistě Austrálie od nadměrného turistického ruchu. Díky, Micku ! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Uf !! ten původní jsem neviděl a popravdě, když jsem se na tohle vrhal, nečekal jsem ani ve snu, že to bude takovej masakr !!! Překvapení jako prase. Klokani pod koly kamionu ?, řezaní hlav, končetin, penisu, upalování za živa, rozmrdaná hlava a spousty dalšího ... no prostě lahůůdka. A to vše v takovým stylu !! - Jarratt je hovado jako blázen. Na tohle se kouknu určitě ještě víckrát. Plný počet bez debat. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Zcela nečekaně důstojnější, než první díl, který stál za výměšek z tlustého střeva. Druhá sonda do Mickovy úspěšné deratizace turistů má mnohem zajímavější náplň, spád a nechybí ani slušná dávka naturalistické brutality. Vcelku efektně zpracovaná řezničina, která má však přeci jen několik vad na kráse. Především měl pan Mick Úchyl Taylor až podezřele velké štěstí a v honbách za svými oběťmi mu nějak moc hrálo do karet. V rámci žánru i tak solidně odvedená práce, bez přebytečných servítek. 70% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Film se natáčel v Adelaide v Austrálii. (rafix)
  • Dom vo filme, ktorý patrí Lil a Jackovi, sa objaví aj v poslednej epizóde seriálu Wolf Creek (2016) ako rodný dom Micka Taylora. (BoredKid)
  • Když Paula (Ryan Corr) pronásledují v jeho džípu, ohlédne se a nekontrolovatelně se směje, protože si myslí, že Mickovi (John Jarratt) unikl, dokud mu nepraskne pneumatika. To je velmi podobné scéně z filmu Wolf Creek (2005), kdy si Kristy (Kestie Morassi) myslí, že Mickovi utekla, a nekontrolovatelně se směje – dokud jí neprostřelí pneumatiku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama