Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vedel som do čoho idem, názov filmu stojí za všetko. Je super, že to tu príliš nerozvádzali a tak sa tu obmedzili trápne dialógy, lebo čokoľvek by povedali na obhajobu piesočných žralokov, bola by to len čista zúfalosť. Ale aspoň to bola celkom dobrá sranda a hlavne Corin Nemec to tam valal, bez jeho užasne vtipných dialogov by film stratil na vtipnosti veľa percent. Žraloci boli digitálny a aj s krvavosťou sa tu celkom šetrilo, ale konečne žraloci film, ktorý ma v poslednej dobe bavil a aj keď to bola obsahová fraška, aspoň sa na ňu dalo pozerať. Nebralo sa to vážne a tým to celé bolo v úplne sympatickejšej rovine, ako keby to bola nejaká trápne vážna splatanina, ktorá nemá šajnu o čom by mal byt takýto druh filmu. Tak som prekvapený čo poviem, ale som spokojný s celkovým dojmom. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to děsná blbost, ale je to bráno s neskutečním nadhledem a humorem. Já se opravdu smál až do konce. Nestačím se divit kam na to ti tvůrci chodí. Ale je vidět než natočit byt vážně míněný horor, který stejně každý zdrbne, tak je lepší natočit šílenou komedie plnou absurdit. Jen by mě zajímalo jak mnohokrát zminovali, že už to tam jednou bylo. To mělo být jako odkaz na náký předešlý díl? Tady o tom nic není. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Mára Atkinsů si odskočil od Asylumu a natočil další žraločí šílenost pod vlastní záštitou. A to je jen dobře, protože se tenhle film vůbec nebere vážně, ani v nejmenším. Těžce hloupý námět, špatné efekty, špatné herecké výkony, ale zatracená zábava! Označení komedie sedne jak zadek na hrnec. Vůbec to celé nedává smysl. Hned ze začátku je třeba naprosto tupý dialog řešící mrtvé motoristy (aneb useknutá hlava, stopa krve, ale proč by nemohla být možnost, že tu hlavu přineslo moře). Na konci se objeví žralok velký jako skála, ale nakonec se v pohodě vleze do úzké chodby. A co teprve ten pobíhající dav ze strany na stranu, jak banda idiotů. A takhle bych mohl pokračovat. Nejvýraznější postavou je neustále hláškující Jimmy (scéna s přepůlenou hrdinkou k nezaplacení), jehož partu doplňuje i prkenný policista (praktická ukázka průměrného hereckého výkonu v tomto filmu), či pohledná doktorka věd (když už, tak proč i přes svůj status neukázat co nejvíc). Kravina, ale jak jsem řekl, zábavná natolik, že si tentokrát ten odpad odpustím. 25% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Stojí takhle banda mladých na pláži a najednou CHRAMST !! z písku vyskočí asi pětimetrovej žralok a sežere jednoho z nich. Ostatní čumí co se děje a už to jede : Heeej viděli jste to? On ho / jí sežral...blbost přece žralok nemůže vylézt z pís...CHRAMST...jéééé viděli jste jak ho...CHRAMST...pomoooooc CHRAMST...tak to je plus mínus příběh. Že to zní jako totální blbost? Je to totální blbost. Nejlépe se tam kouká na holky a to je tak vše...takže světe div se, ale Čelisti opět zůstávají nepřekonané...CHRAMST ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Nevadil by mi ani tak nápad, že žraloci plavou v písku. Samozřejmě že je to nesmysl, ale to je znát už podle názvu, takže nikdo nic realistickýho ani nečekal, že? Co mě vadilo ale fakt strašně, bylo jakým způsobem je tenhle přiblblý nápad realizovaný. Co je to za postavy? A za herce? Je to skutečně jako parta pornoherců, kteří se pokouší o "opravdové" herectví. Hrát neumí opravdu nikdo, všichni jsou šerední, nesympatický, scénář je přiblblej, a nikde žádný zajímavý nápad jak to vyřešit, nebo zakončit. Je to totální odpad. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)

Reklama

Reklama