Reklama

Reklama

Don't Go in the Woods

Trailer

Obsahy(1)

Pětice mladých mužů si vyjede do lesa tábořit. Jsou to členové jedné hudební skupiny a chtějí nerušeně pracovat na svém novém albu. V hlubokém lese najdou zpustošenou a zdevastovanou chatu. Uvnitř se nachází sekera a zakrvavené zrcadlo. (Dlee)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pokud bych míchání hororu a humoru označil za přestupek, tak na míchání hororu a muzikálu bych nemohl nahlížet jinak, než jako na zločin proti lidskosti. To by musel bejt režisér velkej machr, aby něco takového zvládnul natočit tak, aby se mi výsledek líbil. Trochu oproti očekávání se mi ovšem nakonec ve filmu Don't Go in the Woods nejvíc líbily právě ty písničky. Hororově snímek nestojí vůbec za zmínku, vraždit se začne až asi dvacet minut před koncem. Bez tý muziky by to nakonec bylo skoro nesledovatelný, takže za ní alespoň dva bodíky. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Prekvápko ! Netušila som, že Vincentovi imponuje slasher a taká hudba. Nikomu nebudem nikdy nasypávať do mozgu , čo je OK a čo je blbé. Každopádne do lesa neprenesieš nejakú " silnú " aparatúru " takže hudba Ma minula ( ako aj jej výber - táboráky absolvujem max 2x do roka , aj to formou únosu a s podmienkou , že umravním songy) . No ako fungujúci slasher by to nefungovalo ani bez nej. " frio " takto ostáva u Mňa , ako cool " CELL" a geniálny medvedík PÚ v Salton S. ( nehodnotím - nebolo by objektívne ) ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto bol pre mňa jeden neuveriteľne astmatický zážitok. Mne nevadilo, že je to hudobný film. Nevadili mi ani tie priblblé songy, ktoré sa väčšinou nedali počúvať, pretože našťastie existuje vypnutie zvuku či rýchloposuv. Žiaľ, nešlo to vždy, pretože tí idioti spievali aj vtedy, keď ich naháňal zabijak (namiesto šprintovania pred vrahom sa chalan proste zastavil uprostred lesa a začal bliakať a hrať na gitare), a dokonca spievali, aj keď ich zabijak masakroval, proste vkuse, ani chvíľu nebol pokoj - a to som vážne nečakal. Pekná paródia, len čo je pravda, keby to aspoň boli metalisti. Ako horor je to samozrejme totálny výplach (mordy a gore - trapas). Bodík len za pokus o originalitu, lesná hudobná vyvražďovačka tu ešte nebola, takže aspoň je tu opäť niečo nové. Len dúfam, že aj posledné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná kravina. Hudební horor mám moc rád i když jich teda moc není. Ale zatím co jsem viděl tak potěšily ale tohle mezi to rozhodně nepatří. D´Onofrio poměrně překvapil žánrem ale už ne režií která je sterilní a nudná, není tu ani jedna scéna která by stála za zmínku. Vraždy jsou sterilní, bez krve a skrz nazkrz nudné. Hudba je podle mého neposlouchatelná, je sice hezké že oběti zpívaj i když jsou vražděny ale celkově mě ani jedna nechytla a to nemluvím o textu. Pro mě se jedná o nudu na kterou rychle zapomenu a asi bych film ani neviděl nebýt režiséra. ()

sitmin 

všechny recenze uživatele

Né, né, né, né.... Lidi jsou vskutku natvrdlá hovádka. Tohle je EVIDENTNĚ vtip. Kdo to nechápe jako vtip, tak je natvrdlý a nebo úplný idiot. D'Onofrio o tomto filmu sám prohlásil, že to je kravina, kterou se s kamarády zabavili na dva týdny, když měli mezi dvěma projekty. Film stál 100000$ a herci jsou lidi z ulice. Eric Bogosian, uvedený zde v hercích je jeden ze zmíněných přátel. Film se dokonce natáčel na D'Onofriově pozemku. Mně to pobavilo! Nemám rád béčkové horory a už vůbec ne muzikály a tohle tak nějak moje pocity reflektovalo, čehož (jestli vůbec něčeho) chtěl pravděpodobně autor dosáhnout. D'Onofrio je geniální herec, pro mně jeden z nejlepších, co se po světě toulají a oceňuji jeho smysl pro humor. (Evidentně narozdíl od zbytku natvrdlých hororomilných diváků) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama