Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Ririchiyo Shirakiin je inteligentná mladá slečna nie celkom bežného pôvodu, ktorá práve nastupuje na strednú školu. Chce sa osamostatniť od rodiny, takže sa sťahuje do luxusnej rezidencie, miestnymi obyvateľmi prezývanej Dom démonov.
Spolu s ubytovaním dostane prideleného aj osobného strážcu. Napriek tomu, že Ririchiyo s ľuďmi vychádza zle a rodina ju až doteraz úzkostlivo chránila pred okolitým svetom, jej osobný strážca ju od prvej chvíle slepo zbožňuje a vie o nej až podozrivo veľa. Ona o ňom nevie nič, on akoby ju poznal už dávno... (Palisander)

(více)

Recenze (11)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Inu x boku snad vážně věří tomu, že je psychologickým anime. Pravda, v zásadě se v něm hraje především o pocity hlavní hrdinky a tato osoba dokonce vykazuje jistý vývoj, jenomže ten se nachází plně v zajetí schematismu a plakátových, plyšových pravd o lásce. Nebo si vážně máme myslet, že odstrkované citlivé holčičce udělá za týden v srdci jaro zahřívání dostatečným množstvím neodbytné, bezpodmínečné lásky? Že hned zatouží odhodit svůj zvyk každého setřít a pokračuje v něm chuděra jen proto, že jde o naučené chování? A proč sakra nosí erektogenní podvazky? Tuším. +++++ Snad aby si slintající hebefilové mohli představovat, že právě jejich vášnivá láska by měla podobně léčivé účinky. Erektivní soucit s dívenkou, která je vyloučena jak ze světa lidí, tak ze světa monster (cizinců? :) ) a nepatří nikam. +++++ Kdo nezatrpí při sledování jednotvárného citového života, v němž si Ririchiyo neustále střídavě anone odpovídá na otázku, jestli těm lidem, zvířatům, strašidlům věřit nebo nevěřit, mohl by nelibě nést jejího ponižujícího se, samozvaného slouhu. Ten "pes" slintá, má štěněcí kukuč a krom vrtění ocasem, aspoň doufám, vykazuje všechny příznaky pokročilého ochočení. Nepochybuji, že se časem divák dozví, že ve skutečnosti to v něm vře a oplývá všelikou složitostí. Jinými slovy, jeden plochý typ bude přelepen jiným. +++++ Zbylé postavy jen zaplňují prázdná místa v ději, povaha se omezuje pouze na jejich deviace, jako pojídání sladkostí či lesbickou lásku k dospívajícícm dívenkám, projevovanou šišláním a vnucovaným ochmatáváním. Končím po třech dílech. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma to vôbec nebavilo. Soushi síce nebol charakter, ktorý u romantického anime preferujem, ale obrat na konci ma akosi dostal, pretože romantiky tam nakoniec bolo dosť.. a Soushi bol proste pekný. Zachránila to hlavne krátkosť, (čo myslím, nie je až také plus, ale to nevadí). Každopádne, príjemne strávený, oddychový čas. Nedokážem sa ale zbaviť dojmu, že mimikou sa Ririchiyo(aspoň mne) dosť podobala na Taigu z Toradory. Alebo že by sa mi to zdalo? .... ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Krásný příklad toho proč by se fanservice nemělo kombinovat - mužskou část publika bude otravovat hlavní "princ" a homosexuální narážky, ženskou zase neustálé vzájemné osahávání slečen a pedofilní záběry na hlavní hrdinku. Příběhu samotného moc není, animace i soundtrack jsou pěkné, místy to dokáže být i docela vtipné. Ale jako celek slabota. 4,5/10 ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Anime plné klišé vycucnuté zo všetkých iných predchádzajúcich anime, okrem animácie a hviezdičky za ňu som na tomto seriáli nič lepšie nenašiel. ()

Five By Five

všechny recenze uživatele

Animácia pekná, hudba sa hodila, pokus o atmosféru nechýba - príbeh však aj po zhliadnutí viacerých častí stále išiel mimo mňa... Koniec tej tretej ma utvrdil v tom, že bude lepšie ak od tohoto dám ruky radšej rýchlo preč... Roztomilá gotická lolita bola pre mňa jediný, no nie dostačujúci dôvod pokračovať v sledovaní... ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Určitou zábavnost tomu neupřu. Párkrát jsem se i celkem nasmála. Ale ve skutečnosti jde jen o přehlídku více či méně zajímavých postav (ve většině případů dost i divných postav - a to nemluvím o té démonické části) bez nějakého děje. Nejen že celkově těch dvanáct epizod neprostupuje žádná dějová linka, ale oni i ty jednotlivé epizody jsou o ničem. Těch pár vtipných okamžiků moc nezvedá těch několik vyloženě znepokojivých. A zbytek bylo plácání prázdné slámy.... ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi to. Jedine naša hlavná hrdinka mi občas (väčšinou) dosť vadila, ale nevadí... za to náš "psík" Miketsukami ten sa mi pozdával veľmi. ^^ Taká Karuta bola zaujímavá a Watanuki sa mi tiež páčil... zaujímavé postavy, pekná animácia, výborná hudba... dostatok dielov, aby vystihol toto anime, nepreťahovali ho - takže majú ďalšie plus. ^^ ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Romantická dějová linka, šmiknutá trochou nadpřirozena, schématické (nikoli však otravné!) charaktery, slušná (i když velmi často se opakující) komedie, kvalitní audiovizuální zpracování. Inu x Boku SS není sice žánrově zrovna mým šálkem čaje, ale i tak jeho shlédnutí nijak zvlášť nelituji. Nenáročná podívaná, slabší *** ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu - koneckonců hlavní představitelé jsou reinkarnace démonů, tudíž tolik nesčetných možností zápletek a ono prd, vlastně tam jejich dědictví nemá prakticky žádný význam krom zpackání života dvou hlavních hrdinů. Minulost lišáka vypadala zajímavě, už jsem se těšila na pořádné drama, ale ouha, nějak se to zametlo pod koberec a jediné zajímavé želízko v ohni tak vychladlo. Celkově je to i tak jakž takž koukatelné, ale sotva se to drápe na průměr a místy opravdu nuda. U mne to zachránila Ririchiyo svými pohrdavými citoslovci, toho jsem se nemohla nabažit. ()

Reklama

Reklama