Reklama

Reklama

Delivery

Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladý tehotný pár sa účastní rodinnej reality show, kde je ich tehotenstvo dokumentované pred očami divákov. Onedlho sa však začnú prejavovať nečakané, podivné úkazy, naznačujúce, že dieťa by mohlo byť posadnuté niečím neprirodzeným. V iritujúcej forme spracovaný found footage mockumentary, mierne pripomínajúci nedávny "Devil's Due"; ktorý bol však o dosť lepší, napriek tomu, že neoplýval bohvieakými kvalitami. Toto je ale vysoko nezáživne a otravne natočená vec, s blbými, dementne sa do kamery zubiacimi postavami, ktoré po celý čas iba lezú na nervy a film ma tak dokázal zaujať iba jedinou scénkou; v závere svojho nepríjemného finále, za čo mu šupnem tú chabú 1*. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Delivery - tak u tohoto filmu jsem nečekal nic mimořádného a vzhledem k tomu, že je to nízkorozpočtový film tak jsem byl jen spíše v očekávání co to zase bude za nesmysl... A nakonec jsem byl přímo přikován ke křeslu a doslova ohromen! Zajímavý scénář, velice reálné a autentické záběry, které příjemně děsily. To bylo asi to, o co režisérovi Brianu Nettovi v celém filmu šlo. Napětí a zábava! Celý příběh je prezentován dokumentárním stylem, ale diváka napíná od začátku do konce, bez hluchých momentů a zbytečných dialogů. Film je určen hlavně pro diváky, kteří mají rádi horory "dokumentárního" typu / Behind The Scenes, pro ty film zaručuje mimořádný zážitek... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a prvních 20 minut jsem na film koukal jen na půl, Ale po prvních 20 minutách(které byly strašně špatně natočené) mě film celkem zaujal. Není to nic světoborného a sem tam to smrdí i amatérismem, ale tak nějak se ve filmu stále něco děje. Je to sice klišé o posednutí/démon. Ale drží to celkem zajímavý styl natočený, kde film je chvíly dokument a chvíly FF žánr. Herci nebyly vyloženě špatní. Co bych filmu vytkl je sem tam roztahanost, občas hloupej dialog ale hlavně film dost často používá laciné lekačky, kdy prostě dají volume na plno a někdo hlasitě zakřičí. Nebylo to špatné ale ani nic na co si po pár měsících vzpomenu. Ale čekal jsem to horší. BTW pro info...Film produkovalo Bloody Disgusting. ()

Reklama

Reklama