Reklama

Reklama

Miedo

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Španělsko, 2010, 25 min

Obsahy(1)

Po hádce se svou přítelkyní míří hlavní hrdina do místního baru a seznámí se tam s cizinkou. Po několika koktejlech zamíří oba do hotelového pokoje. Další události následují ve velice rychlém sledu... (tuntavala)

Recenze (8)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tento kraťas od Balaguera mi doteraz nejako unikal, ale nejedná sa o žiadnu slávu. Chlapík sa poháda so svojou starou, v bare sa zoznámi s peknou kočičkou, strávi s ňou noc, a ani sa nenazdá, a už má v byte neznámych "strangers" v maskách klaunov. Úvod trochu zdĺhavý, prostredna časť napínavá, záver prekvapivo nepodarený. Čakal som viac teda :-( ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jaume Balagueró patří mezi moje nejoblíbenější režiséry a jeho filmy a shorty opravdu můžu, ale tohle je prozatím to nejhorší, co jsem od něj viděl. Snímek „Strach“ jak se tohle jmenuje, nám měl nabídnout pěkně zapletenou psycho podívanou, která se ovšem dostavila tak napůl. Každopádně si dokážu představit poněkud mírumilovnější „léčbu“ (zas jako pomsta to není špatný nápad) strachu. Těch osmnáct minut co snímek trval (zbylých sedm jsou závěrečné titulky) sice rychle uběhlo, ale nenašel jsem zde nic, proč bych si to musel ještě někdy pouštět znova. Takže čistý průměr. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Od hlavního hrdiny odejde přítelkyně. Ten však nemešká a v baru se seznámí s krásnou a bytelně stavěnou zrzkou. Slovo dá slovo a přivede si ji k sobě domů. Jenže zdá se, že spolu s ní přišel ještě někdo. Lovci adrenalinu. Balaquerův ani ne půlhodinový snímek je natočený velmi slušně. Jenže není nijak extra originální, v tom horrorovějším pojetí mohl být ještě trochu vypjatější a působivější a pointa pro mě byla docela zklamáním. Technicky je to slušná práce – kamera, střih, hudba. K hereckým výkonům nemám výtek, hlavní hrdina mi byl sice od pohledu nesympatický, ale herecky v pohodě, Macarena Gómez je tradičně skvělá a ta zrzka je prostě výborná, ve všech ohledech. O té se mi, Macarena jistě promine, bude dneska asi zdát. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ženy. Ani tak, ani tak. Čo vlastne chcú? Osobne sa nad takýmito príbehmi pozastavím, aby som si uvedomil, že vlastne je to všetko pravda. Ale... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priemerny kratas od hororveho rezisera akym je Balaguero /REC 1 a 2/. C hvilu trva, kym sa nieco rozbehne, tempo je doslova ospale a zaver je trochu utnuty. Skoda. 60 % ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla hrozně nezáživná spatlanina. Mario i Macarena byli jako herci dobří, ale příběh absolutně nezajímavý a postrádalo to jakýkoliv vyzdvihující bod, kterým by mě film alespoň z poloviny upoutal. Budu si to snad pamatovat jen proto, že závěrečné titulky trvaly téměř stejně jako samotný snímek. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Španělština zrovna neni moje silná stránka :), takže z příběhu jsem moc neměl. Zbytek je slušná filmařina, leč na Balaguera je to trochu podprůměr. 3+ ()

Reklama

Reklama