Reklama

Reklama

Potom, čo Sabrinu (Zoë Bell) unesú tajomní útočníci, ocitne sa v podzemnom brlohu, kde je nútená bojovať s ďalšími nevinnými ženami iba pre pobavenie neviditeľných divákov. Každá z týchto bojovníčok má čo stratiť, no len jedna má ostať nažive po skončení brutálnej hry. (Steny94)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je veľmi podhodnotená snímka. So super sexi ženami. Veľmi zaujímavá prehliadka. Vôbec som si nedokázal predstaviť, čo ma asi čaká a musím povedať, že ma to od začiatku až dokonca nenechalo vydýchnuť. Veľmi dobre prepracovaný príbeh, ktorý správnou cestou ťahá za nitky, aby svojho diváka upútal. Asi by som si netrúfol nazývať to hororom, ale brutálnym psychologickým thrillerom, ktorý vynáša celkový dojem ako super nadpriemer. Musím pochváliť hlavne Tarantinovho miláčika Zoë Bell, ktorá bola naozaj úžasná a je to vynikajúca drsná herečka. Môžem odporučiť všetkým milovníkom brutálnej a krvavej akcie. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho čekal něco jiného. Těch fightů tam bylo až moc. Chyběla tomu nějaká hlubší myšlenka. Nápad je to každopádně originál a dost zvrhlý. Ale dívá se na to dobře. Je to udělané dost autenticky. Škoda jen, že tam Rachel Nichols nebyla víc. Ty začátečnice měly celkem nevýhodu. Závěrečný únik je parádní. Ale konec mě trochu zklamal.... ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úplne primitívny film, ale našťastie dostatočne akčný a zábavný. No, tu rozhodne premýšľať netrebalo. Zoznámime sa s hlavnými postavami a hurá do ženskej arény smrti. Všetky sa navzájom podporovali a držali si palce (teda až na jednu), ale aj tak im to bolo hovno platné. Čakal som akurát, že battle dňa medzi hlavnou hrdinkou a najväčšou mrchou (ktorá bola akoby naschvál asi najkrajšia) bude mať trochu iný priebeh, ale to prežijem. Ku koncu krváčik ako má byť. U mňa jednoznačne prevláda spokojnosť, možno aj mierne nadšenie. Bavilo ma totiž čumieť na to, ako sa tie kravy medzi sebou mlátia. A aspoň sa s väčšinou ženských postáv dalo celkom sympatizovať. Keby mali k dispozícii aj iné pomôcky, ako len päste, a sekali by sa tam hlava nehlava na márne kúsky, možno by som dal aj full rating. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vlastně se musím dost přemáhat, aby dal alespoň ty dvě hvězdy za nezávadnou technickou stránku. Raze je totiž úplně uboze prvoplánová podívaná, přičemž její obsah i samotný účel existence se dají popsat slovy "ženy v tílkách se perou". Protože proč? Protože why the fuck not, protože to tak chceme. Kdo se u toho baví - budiž. Pro mě je to degradace filmového hororu. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bomba!!! Neskutečnej, brutální nářez. Kosti křupou, pěsti lítají a krev stříká všude po aréně. Boj s tou největší fenou jsem si nehorázně užil a křičel z plného hrdla, ať ji Sabrina nakope prdel. Závěrečnej masakerčík byl lahodnej a výbornej. Boje hezky natočené, gore nedigitální a krásné zrealizované. Ještě, že souboje tvořily 80% filmu, jelikož obsah mezi byl docela nudnej. Tento kousek si ty 4* určitě zaslouží. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama