Reklama

Reklama

Plány speciálního agenta usmířit se se svou bývalou přítelkyní jsou zmařeny, když nastoupí do privátního letadla, které je terčem únosců. Ti pracují pro stejného bosse, kterého agent pronásleduje. (Earl)

Recenze (11)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Totální akční i castingový průser. Nevím, co si tvůrci mysleli, ale když se jdu dívat na akční film, chci AKCI. A ta tady skoro není. Brandon Nutt sice není žádný extra režisér, ale kdyby si ve filmu pořád někdo rozbíjel držku, dalo by se mu mnohé odpustitt. Takhle se filmu jen žvaní a žvaní a Couture, na kterém je bohužel dost vidět, že mu totálně chybí charisma, to herecky odsírá skoro v každém záběru. To je pak nejvíc patrné v druhé půli, kde to vypadá, že hlavním hrdinou je Purcell a Couture mu dělá jen přihrávače. Vtipné jsou i interiéry obřího Jumba, které se tu scvrkly na chodbu, zavazadlový prostor a jednu větší místnost. Je to škoda, protože film má solidní herecké obsazení fyzicky velmi dobře disponovaných herců, kteří by se v soubojích rozhodně neztratili. Purcell, Fairbrass nebo Holt McCallany jsou na svůj věk ve slušné formě a herecky na tom taky nejsou nejhůř. Ve svých rolích jsou ale podivně obsazení. Casting to tentokrát slušně posral. Kdyby z Purcella udělali hlavního hrdinu, z Vinnie Jonese teroristu, z Fairbrasse šéfa ochranky, z McCallanyho miliardáře a Couture by měl tu roli, že ho po pěti minutách zastřelí, vypadal by tenhle film o poznání líp. Takhle vše působí hrozně odfláknutě a jediné, co je na celém filmu zajímavé, je jeho závěrečný zvrat. To je bohužel na celý film trochu málo. Co taky čekat od scenáristy Declana O´Briena, tvůce filmů jako Wrong Turn 4 a 5. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

K predvádzanému tempu teroristov by sa do úloh hlavných hrdinov hodilo herecké obsadenie vo veku od 100 do 120 rokov, len prosím vás, žiadnych šikmookých Japončíkov, ty by boli aj vo svojom veku pre teroristov príliš tvrdý oriešok... Ta jedná hviezdička je preto, že k zneškodneniu bomby nedôjde obligátnu sekundu pred jej výbuchom... A samozrejme, že to má aspoň ako tak prekvapivý koniec. SPOILER!!! škoda že Vinnie Jones sa na plátne príliš dlho neohreje, je na ňom dokonca ešte kratšie ako Steven Seagal vo filme Boeing 747 v ohrožení (1996). ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Pre kristové rany. Prečo Randy? Prečo? Pýtam sa prečo? Toto je veľmi nevydarený počin. Mám chuť najať nájomného zabijáka a nechať odstrániť Brendona Nutta z povrchu zemského. Réžia otrasná. Herecké výkony otrasné, ale vlastne ani nemajú čo hrať. Načo tam chceli Coutura? Však tých pár súbojov by zvládol snáď každý herec. Potenciál bývalého viacnásobného majstra MMA je úplne nevyužitý. Akcie je málo. V prvej polke je len jedna prestrelka a nula bitiek. Vinnie Jones mal len malú úlohu a je tu úplne zbytočný. Purcell sa asi zbláznil, keď sa upísal takej stračke. A načo je film plný tvrdých chlapov? Všetci nosia dlhé rukávy a košele takže na svaly zabudnite. Čakal som béčkovú ale akčnú nádielku. Nič sa mi nedostalo. Keby to malo aspoň hlášky, ale aj tie sú nasilu a slabé. Nič. Ani vtipné to nie je ako novodobé Seagalovky. Vyhodiť producenta, scénaristu, režiséra (áno je to všetko jeden človek) a kameramana a s tými istými hercami natočiť niečo iné, lepšie. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne tohle se opravdu nepovedlo mel jsem dat na zdejsi komentare a vyhnout se tomu ale doufal sem ze to treba az zase takovej pruser nebude ale on je v zasade je to asi tak jak pise Lacike ano presne tak ten zoufalej neherec Couture co ma charizma opicaka a i v Expendables byl jenom do poctu se v tomhle filmu snazi hrat?! rikal sem si no dobry herec je to hroznej ale je to bitkar tak snad tu neco predvede... no nepredvede on celkove je ten film o nicem jedna prestrelka na zacatku mizerne sestrihana pak umely sroubovani radoby napeti dva odflaknuty souboje a tim to hasne ostatni herci taky nestoji za nic jediny kdo se mi zamlouval byl pro mne do teto doby neznamy herec Holt Mc Callany jeho zaporak byl jedinou dobre zahranou postavou ktera snese prisnejsi meritko jinak utrpeni zoufale nudnej neakcni film kterymu teda nakonec odpad neudelim ale ta 1* je fakt maximum a to mam filmy na tema letecke unosy opravdu v oblibe ale tohle je hodne velky krok vedle ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když chcete natočit akční film, měla by vám stačit menší skupinka trochu známějších bouchačů z jiných akčních filmů seriálů. Tohle si nejspíš řekl Brandon Nutt se svými spolupracovníky, a tak obsadil do svého druhého celovečerního filmu Randyho Coutura, Dominica Purcella a Vinnieho Jonese. Ani jeden zde nepředvedl něco, na co by měl být pyšný. Přesto to není to nejhorší, čím se může snímek chlubit. To nejhorší je scénář a nakonec i podání. Scénář je ten, že skupina vrah/zlodějů se dostane na letadlo, kde převáží velmi bohatého muže. Chtějí si od něj něco vzít, sem tam někoho zabijí. Jak dojde na zabíjení, film je skutečně v úzkých a nevím, jak by. Výstřely na lidi dopadají příšerně, buď se zpožděním, anebo do míst, kam očividně neletěly. Není to dobré, nevypadá to dobře. Souboje jsou umělé, stejně jako hloupý příběh o skupině lidí, kteří stejně musí umřít, alespoň ti, co nemají moc svalů a nemohli by se objevit v případném druhém díle. Vážně si nevybavuji, že bych v poslední době viděl až tak špatný film. Nějaké krytí se neexistuje, speciální agenti se vystavují, aby je rovnou někdo sejmul. Ani Vinnie Jones snad nehrál blbější roli. Ve filmu nesmí chybět ňadra, vždyť co by to bylo za akčňák? A vyústění? To už si scénáristé zahráli sami se sebou, udělali z vlastního filmu parodii a ujistili se, že když se prodá hodně DVD a koupí to TV, mohli by i natočit pokračování. Doufám, že ne. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • S filmovou rolí Rostowa Pawlaka bylo spojováno jméno britského herce Scotta Adkinse. Ten ale kvůli filmovým průtahům roli odmítl, aby se na jeho místo posléze objevilo jméno Holta McCallanyho. (Conspi)

Reklama

Reklama