Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě uspokojivá akční jednohubka, kdy si k mému tříhvězdičkovému hodnocení mohou obdivovatelé parkouru klidně přihodit i čtvrtou, neboť celá ta podívaná prostě a jednoduše funguje přesně tak, jak má. Zápletka tedy příliš originality samozřejmě nepobrala, to může být ale snad jediná výtka, neboť jinak má spád, pár slušných zvratů, postupná gradace poměrně šlape, postavy a jejich herečtí představitelé jsou sympatické a neotravné, špetka funkčního napětí se tu též objeví a nakonec tu máme samozřejmě to hlavní, tedy parkourové umění a jeho zpracováním musím upřímně ocenit, protože je natočeno vážně efektně, nápaditě, dynamicky, přehledně a zábavně a je ho zde opravdu hodně, takže fanoušci tohoto sportovního odvětví si tu přijdou skutečně na své. Hledat v tomto snímku zkrátka cokoliv jiného, než svižnou zábavu, s jednoduchým, nicméně rozhodně nenudícím dějem, by bylo zcela marné, ovšem musím opakovat, pro cílovou skupinu publika se jedná o více než solidní záležitost a jsem přesvědčen, že ani většinu nenáročného diváctva nějak vyloženě nezprudí, a to včetně Taylora Lautnera, který je podle mě také až zbytečně příliš kritizován. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Všechny Tyler-wolfovy filmy jsou stejný jak sračka po párcích. Hezky hnědá, tekutá a voňavá. Když ukázal své milé neoholené podpaží ještě všech jeho 5 fanynek musel slintat jak kdyby si strkal klacek do kaďáku, ale což trocha toho nestle nikoho ještě nezabila. Takže skákající tuleň je v modě a rádi se na to podíváme. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dokud se jen volně běhá, film nepostrádá šťávu i určité kouzlo. Jakmile však jeho otěže převezme ubohý lupičský příběh spolu s instantní romancí a občas ještě přihodí úsměvné "zenové" free-runnerské moudro, upadá hluboko do nudy. Za výborné akční / parkourové scény však tu třetí hvězdičku nechám. Jo a Lautner překvapivě drží krok, i když tedy spíš v přeskocích než herecky. ()

skeptic 

všechny recenze uživatele

Tento film má pár dobrých akčných scén (parkour, bicykel,...). Na druhej strane má aj Taylora Lautnera! Ten sa od filma k filmu, len zlepšuje, za jeho výkony, by sa (ne)musel hanbit nejeden komparzista. Myslím si, že práve týmto smerom by sa mala uberať Taylorova kariéra, mal by upustiť od hlavných a vedľajších rolí a dať sa na komparz, nehovorím, že by to mal zo začiatku ľahké, ale keby sa aj naďalej zlepšoval.. no, kto vie...,ale v tomto filme mi vážne nevadil, fakt od tvajlajtu robí veľké pokroky. Keď sa vrátim k filmu, mimo akčných scén je to prevažne plevel a všetci vieme čo by sa malo robiť s plevelom. 50% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|13%| Dobře mi tak, že jsem se do toho pouštěl. Jak jsem to ale mohl vědět, že mě to vůbec nechytne, že to bude taková sračka. Proti Lautnerovi nic nemám. Nejsem z těchto mladých herců odvařen, ale zas nemám takovou averzi, abych jejich filmy odpadoval aniž bych je viděl. Třeba film Bez dechu z r.2011 s Lautnerem mě fakt zaujal. Byla to sice na jednu stranu taková parodie na Jasona Bournea. Ale zahrané to bylo perfektně, takže ty 4* jsem dal v pohodě. Ale tohle, to je něco úplně jiného. Žánr akční ? Dost možná, mě nezaujala žádná akční scéna. Většinou nám tu hlavní hrdina prchá jak o život, kamera je rozklepaná. Párkrát se tu zastřílí a to je asi tak všechno. Příběh je strašně primitivní, nic mě nedokáže moc zaujmout. Už od začátku jsem si říkal, že je to strašná pakárna. Hrdina si rozbije kolo, ale jeho tajná ctitelka mu koupí nové. On se radostně ušklíbne jak malej Jaryn, co dostal nový kyblíček s lopatičkou a hurá jde se project. No, to jsem možná trochu přehnal. :-D Nemám ve zvyku filmy shazovat nebo je psát vtipně atd, ale já si prostě nemohl pomoct. Hudba ušla, ale moc jsem ji nezaznamenal. Tak proč vlastně nedám odpad ? No protože (jak už často píši) odpady moc nedávám. Zde nebylo moc nelogických chyb, mě to prostě nechytlo. Pravda, furt se tu něco dělo, ale to je asi tak všechno. Ale řekl jsem si, že do budoucna už budu přísnější a začnu odpadovat když mě podobný film nasere, protože tohle byla velká nuda a ztráta času. Tot vše. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)
  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)

Reklama

Reklama