Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

misterz odpad!

všechny recenze uživatele

Uff, tak tu sa nepodarilo absolútne nič. Nečakal som nič extra, ale že to bude až tak zlé som nečakal ani v tom najdivokejšom sne. Otrasná réžia, otrasné herecké výkony, otrasný scenár, otrasne zvládnutí pavúci, otrasné efekty a toto všetko obalené jednou veľkou nudou. Keby film tvorcovia poňali ako komédiu a pridali pár smiešnych hlášok tak by to možno, s prižmúrením oboch očí a prekrížením nôh a rúk, za jednu hviezdičku aj bolo, ale takto je to jeden veľký odpad. Najviac ľutujem toho zabitého času, ktorý som mohol venovať inému filmu. ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

No, co si budem povídat, vážně se ten film brát nedá... Ale občas tam jsou fajn scény! Například scéna "zpomalená smrt v lese", kdy se osoba A otáčí 1 minutu aby pak další 2 křičela "jméno osoby B", zatímco osoba B s pár plamínky na budně v agonii umírá. Čímž se dostávám k dalšímu skvělému bodu: multifunkční pavouci, kteří nejenom SPOILER! že neuvěřitelně rychle rostou, nýbrž též mají zabudovaný plamenomet, vystřelují pavučinu a dokonce vysávají mozek brčkem! A to zdaleka není vše. Nicméně tyhle "perly" tu nehoráznou blbost nezachrání. Děj je děravý a herci strašní. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pavoukotřesení“ je film, který si pustíte proto, abyste neměli v pokoji ticho. Možná mu ani nebudete věnovat pozornost, ale pokud se tak stane, myslím, že nebudete uraženi tím, co vidíte. Nejspíš jste mnohokrát viděli mnohem horší snímky. Za mě je „Pavoukotřesení“ celkem průměrné béčko, kterému chybí hodně, aby se stalo šířeji oblíbeným, ale na to jedno kouknutí je fajn. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Řekněte, že to byl kokos…“ - spojení SyFy, Griff Furst, pavouci – to musí být další vražedná kombinace koketující s odpadem, myslel jsem si, když jsem do tohoto filmu šel. Nelichotivé hodnocení na CSFD a IMDB mělo být varováním, ale když naskočily závěrečné titulky, musím říct, že jsem byl docela mile překvapený. Scifi – hororová komedie asi takhle byl definoval Arachnoquake. Objeví se tu hned několik trefných hlášek, humorných situací tu je k vidění taky dost, pavouci až na svou obří matku nevypadají zas až tak zle, navíc tu hraje Olivia Hardt – (Furlonga jsem vůbec nepoznal. Od dob Kultu hákového kříže nám chlapec jaksi nakynul). Jen škoda toho dost trapného zakončení, ale i tak jsem byl kupodivu v rámci možností spokojený...(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/arachnoquake-2012.html ) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jumbo spiders, some as big as dwarves! 1) Jak už název napovídá, těžko budete hledat větší blbost v nejhlubších análech filmového průmyslu. Hluboce céčkovému snímku nelze upřít, že jde přímo k věci - první pavouci se objeví hned na začátku filmu a scénáristé diváka, věru, zbytečnými rozhovory nezatěžují. Filmové dialogy jsou tak blbé, až jsou chvílemi hezké. 2) Sledovat toto dílo společně s partou dalších zhulenců, asi bych byl spokojen a bavili bychom se dobře. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama