Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragických prožitcích v minulosti se nejlepší kamarádky Jenna a Renee vypraví do chatky u jezera, aby se pobavily a odpočinuly si. Spolu s nimi jedou Michael a Ian. Slibně vypadající víkend se však změní v noční můru, neboť jsou uzamčeni v horké sauně. (LIVINGDEAD)

Recenze (35)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mne to pripadalo ako jedna nekonečne dlhá epizóda z nejakého teenagerského seriálu, kde troch hlavných predstaviteľov (model, modelka, hysterka) zavreli do sauny a nechali tak. Nie sú si istí, či sa tam zavreli sami, alebo im chcel zavariť niekto iný a objasní sa to samozrejme až na konci. Dovtedy to však je dosť zdĺhavé, nudné, jednotvárne a otravné, s niekoľkými dementnými náhodičkami. 2 hviezdy dám, ale znovu by som to nepozeral ani keby ma mali zamknúť do sauny. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Začátek je neuvěřitelně natahovaný, dalo se to naprosto v pohodě zkrátit na třetinu a divák by ani nezaznamenal rozdíl. Mimochodem nevím, proč se snímek jmenuje 247°F, když se k této teplotě ani nepřiblíží, proto neočekávejte žádné velké horko. Potěšilo mě, že postavy uvažují logicky a jednají přiměřeně. S jejich hereckých výkonem to jde ale značně z kopce, chápu, že potřebovali nějaké hezounky, ale Copon hraje opravdu jak poleno. Atmosféra se bohužel naprosto vytrácí častými přechody scén mimo saunu, takže o nějaké napínavosti nemůže být bohužel ani řeč. Spoiler! Bylo mi dost líto, že se z toho nevyklubala nějaká pointa, třeba s Tylerem Manem, který na to vypadá. Takhle byl závěr značně fádně odfláknutý a ještě přežijí, zklamání. Konec spoileru! Škoda no, dalo se z toho vytřískat víc, když by se tvůrci sami trochu zapotili a kouřilo se jim z hlav. 40% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nic extra. Film je pro mě podprůměrný a to ze dvou důvodů. Postavy které tu hrajou jsou neuvěřitelně otravné do jedné. Chovaj se stupidně a neuvěřitelně mě iritovaly ty dvě pipky, věřím že měly schizofrenii protože jednu minutu se nesnášely a druhou se objímaly. Chlapy byly nesympatický hovada i když jeden z nich se aspoň snažil být rozumný. Mě už samotná idea přijde lehce úsměvná a ne zrovna filmu hodná. V sauně jsou postavy zamklý někde kolem 40 minuty a před tím je jenom nuda o čem? No přece o křičená. Ne že by se po uzamknutí v sauně(díky žebříku) zlepšilo. Abych ale jenom nehanil, některé scény jsou dostatečně napínavé, a film je i zručně natočen. Ale i tak film u mě nedosáhne ani průměru. Spíše těch 35-40%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když jsem onehdá hleděl na Zmrzlíky jako na zjevení, nevěřil jsem vlastním sítnicím, jaká úžasná sjezdovka srandy se dá spáchat se dvěma gayi a jednou hysterickou pipkou. Kopírka na sebe nenechala dlouho čekat a máme tu Teplíky. Že přehnané saunování může zmást orientaci je všeobecně známý fuckt a i přehřátý gay se změní v nabušené macho, které po hodině ve sto šedesáti stupních přestane pištět a lámat si své pěstěné nehty zbytečným škrábáním na zaseklé, masivní dveře a opře se do kamen. Taková lekrace jako tehdy v Aspenu to rozhodně není, snad proto, že se ty kravky saunují v plavkách!!, snad proto, že vlk obvykle do sauny nepáchne či snad kvůli iracionálnímu chování hlavního hrdiny, který usoudivše, že je se dvěma docela píchatelnýma dvacítkama totálně v prdeli, si ani nenamaže pořádný sendvič. Každopádně i tak je to poměrně snesitelná zábava na dlouhé, zimní večery, zvláště v případech, kdy vám ta posraná Teplárenská vypne horkovod, protože jste se rozhodli raději investovat do piva. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tu teda nie je veľmi o čom. Bitches / Body boys / Party / Food / Funny / Cabin...& sauna. To posledné Ma dotiahlo k tomuto hodnoteniu, lebo viem, že SAUNA je fayn. V takomto podaní a poradí po všetkých možných aj nemožných priestoroch ( pivniva / chladnička / spálňa / kuchyňa / podkrovie / garáž / babyroom /...to nevezmem. Bez obáv - najbližšie nás očakáva nasekaná, pripitá 9členná partia prehulených blbečkov rôzneho pohlavia a to priamo na Verejných toaletách, v jednej kabínke, kde sa to hemží Found f*uck Tapes, len taký rachot. Pre ženy vybruškovaný molodec / pre molodca silne napučaná buchta. Ak niekto nevidí ten zámer vyblýskať " nasaunovanou" formou teen divácky potenciál, tak si to claustroužije. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Scout Taylor-Compton a Tyler Mane se již setkali na plátně filmů Halloween (2007) a Halloween 2 (2009), kde ztvárnili role sourozenců Laurie Strode a Michaela Myerse. (korbitch22)
  • Natáčení probíhalo ve městě Tbilisi. (Terva)

Reklama

Reklama