Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film sleduje novinářku Britt Shelleyovou, která se šokovaná probudí vedle mrtvoly detektiva Jaye Burgesse a stává se podezřelou z nečisté hry. Před pěti lety se Jayův dlouholetý kamarád Raley Gannon také probudil vedle mrtvého těla... Tento film byl natočen na motivy napínavého románu bestsellerové autorky Sandry Brownové a vypráví o televizní reportérce Britt Shelleyové (Jaime Presslyová), jež se proslavila tím, že odhalila žhářství na policejní stanici a především lži, které celý případ zahalovaly do mysteriózního závoje. O pět let později, se Britt probudí vedle mrtvoly jednoho z detektivů, který byl tehdy do případu zapleten. Celá situace je o to horší, že Britt si nic nepamatuje a vůbec netuší, co se odehrálo. A tak je lapena do světa korupce, ve kterém figurují kromě policejního oddělení také vysocí politici, jež by s odhalením pravdy ztratili úplně vše... (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Ashar 

všechny recenze uživatele

Když provozujete tuháč kemping a ještě nevíte co jste v noci s nebožtíkem prováděli, pak to máte hodně blbý. Asi tak dopadla anorektická kačeřice Britt Shelleyová a nejenom to. V práci nahnutý, nikdo ji nevěří a všichni po ni jdou. Ještě, že byla unesena bývalým hasičem, který ji pomůže z louže ven. Svižná kriminálka s překvapivým koncem. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Svižný oddechový krimi s pěknou Jaime, který si zaslouží rozhodně víc jak 46%. Dam plnou palbu takže 5* a ani jediný nelituju. 90% ()

Reklama

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Zklamání. Slabý, vykonstruovaný, nepravděpodobný, zmatený, nudný film. Opravdu mě během filmu nebavilo přemýšlet, o co se to vlastně autoři pokoušejí. Nakonec z toho vylezla typická americká béčková s.ačka, která by se nemusela kupovat a natož dabovat. Hlavní hrdinka sice hezká, ale to je tak všechno. Herci bez zájmu a nasazení, jen si odbýt práci. Na kvalitě a věrohodnosti nezáleží. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama