Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kradli v domech slavných hollywoodských celebrit. Během několika měsíců si odnesli cennosti za 3 milióny dolarů. Americký film podle skutečné události. Zach Garvey bydlí odmala v Holywoodu, ale ambiciózním snům jeho matky o herecké kariéře brání jeho chronická sociofobie. Vše se změní se Zachovým nástupem do nové školy. Ve třídě se speciálním režimem se seznamuje s Natalie, která z něj dokáže dostat jeho lepší já. Vytáhne ho do nočního klubu a ten samý večer spolu vyrazí na údajnou party do domu Paris Hilton. Party se nekoná, mladí lidé se tak alespoň vydají na obhlídku domu a odnesou si s sebou pár suvenýrů.Z náhodného dobrodružství se stane jejich životní poslání. Vydávají se do dalších domů slavných holywoodských celebrit, odnášejí si zejména oblečení a módní doplňky a začnou je prodávat přes překupníka. Jejich skupina se rozrůstá. Jsou na sebe náležitě hrdí, a tak netrvá dlouho a přes sociální sítě jim je na stopě policie. Přes všechna varování pokračuje gang ve svých výpravách, až jednoho dnes spadne klec. Ukončí se tím i nadějně vyhlížející Garveyův milostný vztah s Maddie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víte, jaký to je bejt nejdůležitější člověk v místnosti?" Vím, ale jen když jsem tam sám. A jestli bych chtěl takový pocit zažít v místnosti plné celebrit? Ani náhodou, protože mě pozlátko nezajímá, nesluší mi žádné lodičky za 50.000 USD a v modelech od Paris Hilton si připadám tlustý. Nicméně sledovat tlupu toužičů po slávě, jak vykrádá špatně zabezpečené domy hvězd a pak se tím chlubí na sociálních sítích, mi chvílemi připadalo zábavné. A bylo-li to opravdu natočeno podle skutečných událostí, tak se hlásím na šéfa detektivů z Hollywoodu, protože někdo těm neschopným nemehlům musí dát školu rady Vacátka, mjr. Zemana či por. Krejcárka. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět novější film s Jennifer Grey, abych se mrkl jak vypadá ( skoro jsem ji tu nepostřehl) dvacet let po hříšném tanci - větší ambici jsem u filmu vysílaný na tv Barrandov neměl a hle celkem milé překvapení. Sice to vizuálně vypadá na začátku jako Beverly Hills 902 10, ale že to je dle skutečnosti tomu dodává drajf. Film o teen honičích popularity za každou cenu, při které si i něco nakradou ( škoda 3.000.000 dollarů ) - způsob vyprávění svižný, poutavý a herecký výkon tý americký asiatky na jedničku ( jak vypadala ve skutečnosti odkaz http://www.vulture.com/2013/06/real-bling-ring-where-are-they-now.html ) Na stejné téma vznikl v roce 2013 film Bling Ring: Jako VIPky trošku víc profi film. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama