Reklama

Reklama

SugarBeat

všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Česko, 2011, 30 min

Obsahy(1)

SugarBeat si klade za cíl přiblížit širší veřejnosti svět dívek věnujících se tzv. extrémním sportům. Film na pomezí dokumentu a sportovního videa představí cca 15 zástupkyň něžného pohlaví ve sportech, jako jsou skateboarding, snowboarding, freeskiing či horská kola a další. Formou krátkých klipů propojených komentářem samotných protagonistek se tak dotkneme celé řady zajímavých témat vyplývajících z problematiky prosazování se žen ve spíše mužském odvětví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

Alvin 

všechny recenze uživatele

Jo holky je to pech, narodit se do té slabší poloviny lidstva (feministky pohov!), ale ještě pořád se s tím dá něco dělat. Teď zrovna nemám na mysli nechat si přišít penis, ale třeba začít jezdit na skejtu, bajku nebo prkně. A fakt je, že každá z těch sugarbabes to dotáhla dál, než kde končí většina local boys. Jednou větou: Koule to nemá, ale koukat se na to dá pěkně. ()

losmachos 

všechny recenze uživatele

Výborný komiksový intro, který se pro mě řadí k TOP začátkům sportovních videí. Celková stylizace filmu do komiksu se mi hodně líbila. Dobrej nápad, zpracování i muzika, takže nemam co vytknout. Jinak klasicky perfektně odvedená práce od kluků z Fullface production, ovšem na to už jsem si tak nějak zvykl. Dle mého názoru nemají na poli sportovních videí (zejména extremních) v ČR v současnosti konkurenci. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama