Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Nevěrníci je sérií několika krátkých filmů, zaměřených na mužskou nevěru. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (48)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Parádní nevěrnický povídkový slepenec, který v konečném důsledku dokonale a po všech stránkách charakterizuje nás muže, už jen tou symbolickou roztříštěností děje, z něhož se vyklubala hodně netypická komedie, která ovšem nezapře pověstný francouzský šmrnc !! Velcí sympaťáci a moji oblíbenci Dujardin s Lellouchem se na scénáři vážně vyřádili a určitě si natáčení museli nehorázně užívat.. Ta finální scéna, ačkoliv na diváka celou dobu šibalsky pomrkávala, mě vážně posadila nikoli na zadek, ale přímo "na prdel" !! ;) Nevěrníci určitě nejsou filmem pro každého, ale já se nestydím přiznat, že jsem se v tom několikrát poznal !! Bez upjatosti, předsudků a se sílou si utahovat sám ze sebe se jedná o hodně ultimátní nářez !! A to jsem HETERÁK jako poleno..;) ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec není špatný film. Ovšem jako komedie mi moc nepřipadá. Je v něm hodně pravdy, a proto se tomu nemůžu smát. Miniepizodku s prasátkem bych vynechala, protože to už bylo příliš i na můj vkus, a díky ní film dostal o jednu hvězdu méně. Ale je to francouzský film, tady můžeme čekat opravdu všechno a musíme být na to připraveni. I z toho důvodu jsem v Nevěrnících našla hloubku. Nejvíc mě oslovila příhoda manželského páru, který si jednou večer přizná svá skrytá tajemství - z toho by mohlo být klidně divadelní představení, zároveň oceňuji i styl zpracování povídek, nevadí mi, že nanavazovaly, nemyslím si, že to měl být účel. Konec filmu mě až zas tak nepřekvapil, tak nějak jsem to celou dobu tušila. 42% rozhodně není určující ukazatel pro tento film, dejte mu proto šanci. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Pásmo francouzských eroticky laděných " Bakalářů" na téma nevěrníků ( přičemž nejvtipnější jsou ty dva mezipříběhy na jednu minutu ). Ikdyž ten film není nic famózního, tak se mi zaryl do paměti, protože 1) celkem otevřené dialogy a scény 2) herectví mého oblíbence Dujardina na x způsobů 3) nahá kráska Clara Ponsot 4) finální homoprcanice ( to mám doteď před očima, nevím zda se dusit zvratky nebo smíchem ) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Jo, to hodnocení docela chápu. Les Infidéles totiž uplně nejsou pro zatvrzelý romantiky, homofoby ani majitele domácích mazlíčků (hehe). Nicméně když se k tomu správně přistoupí - čili jako k tvůrčímu rozptylu/úletu dvou prvotřídních herců ... pak s tim snad nikdo nemůže mít větší problém. Naopak potom ještě dvojnásob potěšej ty zcela seriózní kusy mozaiky, která tudíž v žádnym případě neni čistě komediálnim výtvorem (proto berte zdejší zařazení s velkou rezervou). --- Mimoto bacha ještě na dvě možný zrady: vystřiženou Mélanii Doutey (minimálně na mym dvdripu) a výborný pěvecký číslo příchozí až po závěrečných titulkách. --- Anonymní nevěrníci ftw!! (Patentovat, urychleně.) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

povídkový film,který se nám snaží přiblížit problém "záletnictví" z několika pohledů,přičemž se mu to daří se střídavými úspěchy.Za mě nejlepší třetí povídka (manželka který si vynutí přiznání).Zbytek je těsně kolem průměru,humoru tu moc není a nejspíš to ani nebyl účel.Finální pointa celkem očekávatelná...60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si společně zahráli tehdejší partneři v soukromí - Jean Dujardin a Alexandra Lamy a Gilles Lelouche a Mélanie Doutey. (claudel)

Související novinky

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

05.11.2023

Připravte si lupu. Držitel Ceny Akademie Jean Dujardin (The Artist, Novembre) by si měl zahrát hlavní roli v připravovaném francouzském sci-fi snímku The Incredible Shrinking Man od produkční… (více)

Reklama

Reklama