Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura je vdaná za Nicka, s nímž má dceru Emily. Jejich manželství je relativně šťastné, ale Laura v něm nepociťuje tu pravou vášeň, a tak si začne milostný románek se Samem, který jí poskytuje to, co jí v manželství chybí. Po čase se ale rozhodne, že chce své manželství přece jen udržet a chce se se Samem rozejít. Začne proto docházet k psycholožce, doktorce Browningové, která se na rozchodová traumata specializuje a mohla by jí v této složité situaci pomoci. Doktorce se však Lauřiny výroky nezdají a začne mít podezření, jestli si Laura svůj život tak trochu „nepřibarvuje". A tak se roztočí spirála smyšlenek propletených se skutečností. Je Lauřin milenec Sam skutečný? A je vůbec skutečné její manželství s Nickem? Co je pravda a co výmysl traumatizované ženy? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (10)

Ducii 

všechny recenze uživatele

Konečně trochu povedené psycho. Je patrné, co je realita a co smyšlenka, nemám ráda, když ani po konci filmu nevíte, co bylo pravda a co ne. Tady je to jasné, jen je to prostě ukazováno z určitého úhlu, takže nad tím musíte přemýšlet. Nesouhlasím s názorem, že by ten konec neměl konec. Naopak. Konec byl dost jasný a vlastně svým způsobem děsivý... ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Děsivá mumie likviduje každého, kdo se jejím zpráchnivělým závitům znelíbí, a i když nenosí kouzelný prstýnek, všechno se jí zázračně daří. Ne, to není další dobrodružný film inspirovaný starým Egyptem, ale německé drama. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si spletl film, no a có? Přítelkyně byla spokojená ze začátku, já se pokoušel udusit její ponožkou. Potom se nám Heather krásně vybarvila a začla to být aspoň sranda. Nakonec lehké psycho a naštěstí to netrvalo 39 hodin, jak mi tvrdil přehrávač. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Opět se můj názor liší od většiny, ale to vůbec nevadí. Mě to bavilo. Bylo to zajímavé a překvapivé. Konec si každý může domyslet sám :) 4* ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama