Reklama

Reklama

VOD (1)

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (82)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Celou první polovinu filmu se mi při pohledu na ty spratky (zvlášť ten nejmenší zrzoun) otevírala kudla v kapse. To je prostě styl výchovy dnešních (samozřejmě ne všech, ale určitě nadpoloviční většiny) rodičů. Dítě je zkrátka bůh, žádný dospělý se ho nesmí dotknout, něco mu zakazovat či se na něj jen křivě podívat. Je potřeba jim ve všem vyhovět, neustále je chválit a tím podporovat jejich sebevědomý, aby z nich vyrostly arogantní zmrdi, kteří ale neumí ani zatlouct hřebík. To ale končí, když rodiče odjedou a do parády si děti vezme Billy Crystal. Chvíli se zmrdi zdráhají, nakonec ale jeho půvabům podlehnou a svou misi ukončí vítězně tím, že si zahrají venku před barákem fotbal s plechovkou. No ale já mám co nadávat, sám děti ještě nemám, jsem ročník 1987, ale když jsem byl malej, přišli jsme ze školy, hodili tašku do kouta, běhali celej den venku, občas rvačky, v zimě bruslení na rybníku, žádný helmy na kola, autosedačky a přežili jsme. ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Tolik oblíbená rodinná komedie jak z let osmdesatých. Pro mne spíše Pátek třináctého. Otřesné pitvoření, svobodná výchova malých amerických parchantů na pozadí reklamy na americký národní sport baseball. A jako vrchol pěvecké duety Crystal kontra Bette Midler, kterou jsem ještě neviděl v žádném dobrém filmu. Bavila mě pouze jediná scéna úmrtí Carla a to jen díky Geddu Watanabe. Po shlédnutí doporučuji klystýr a desinfekci mozku. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zvířata a děcka ve filmech moc nemusím a tady je dětiček hojně, na druhou stranu je tahle komedie ale celkem průměrná (což je tentokrát klad) a perfektně klišovitě jede podle scénáře, který každý, kdo viděl Bláznivou školku, Dvanáct do tuctu atd. atd., dobře zná. Já si u toho po kalorickém obídku dobře oddychla. A Toník Hawkovic si tu pěkně nepěkně natáhl skateboard :) 50% ()

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní americká komedie, plná trapných rádoby vtipných situací, úsměvů od ucha k uchu a řešení pičovin. Opravdu jsem žasnul nad chováním lidí v tomto filmu, obzláště pak nad neustálým rozmazlováním hnusných, drzých a arogantních spratků, kteří by zasloužili dostat pár facek a kopanců do hlavy. Ne, tahle hloupá fraška nemá s komedií opravdu pranic společného, a ač mám velký smysl pro humor, zde jsem se nezasmál snad ani jednou. Při sledování tak okatě hloupého, křečovitého a americky-debilního humoru se člověk prostě jen naštve. Raději si po stopadesáté pustím Kurva hoši GuttenTag a budu se bavit stokrát víc... ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Cílová skupina je rodina a tady to začíná a končí.Buď stále si vzpomenete na Crystala nebo ne,ale není tajemstvím,že s Bette Midler si vždycky spolu dobře notovali a na snímku je to znát.Žádný drásání do přihlouplých skečů,všechno mi přišlo tak nějak naprosto přirozený,jako rodinná komedie naprosto parádní.Jenom ten konec už ztrácel kredit a dostal se tam,kde většina filmů. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Červenobílý maják, který je ve filmu vidět, se nachází v Harbour Town na Hilton Head Island v Jižní Kalifornii. (spiderpig)

Reklama

Reklama