Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série mohutných sopečných výbuchů kolem celé země způsobí paniku a chaoz. Jen jediný člověk, rádoby vědec s podivnou teorií a poznatky o zemském jádru, má odpovědi, které mohou zastavit Armagedon. Podaří se mu přesvědčit svět, aby mu v této situaci uvěřil? (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušný sci-fi katastrofický film. Docela mě překvapilo že film nemá zas tak špatné efekty a neustále se tu něco děje, žádný zbytečný kecání a když se kecá tak to netrvá dlouho. Jen škoda Dourifa který si tu moc nezahraje. Mrtvol je hodně a celej film na mě působil prostě pohodově. Zábavný béčko. ()

Klarkys 

všechny recenze uživatele

Opět ztráta času. Stejně jako u většiny katastrofických filmů čekáte tři čtvrtiny na nějakou akci, ale posloucháte jen nicneříkající dialogy hlavních postav, mezi kterými se vždycky najde někdo, kdo je schopný kvůli penězům nechat umřít miliony lidí...a zase bla bla bla....Čekala jsem, že když je to poměrně nový film, bude to aspoň trochu stát za podívání. Ke konci už se mi nudou zavíraly oči a nadávala jsem si, že jsem si radši nepustila něco na DVD... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Čím déle jsem film sledoval, tím víc se zdál být děj zábavnější. Což ovšem nelze brát jako kompliment.... 20% Dalo se to dokoukat ... a poté si jen s úsměvem na tváři říci "To byla ale blbost...!" ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně příklad celkem nenáročnýho levnýho a poměrně zábavnýho katastrofickýho filmu. Jak píše Campbell triky jsou celkem ucházející, moc se nekecá a furt se něco děje. z přehršle podobných projektů jako je tento patří tohle dílko rozhodně k těm povedenějším.55% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama