Reklama

Reklama

Žabák Ribit

Trailer 1

Ribbit je žabák se závažnou krizí identity. Na rozdíl od ostatních žab nesnáší poskakování a má silný odpor k vodě. A díky tomu se cítí úplně ztracený. A protože musí najít jiný smysl svého života, vydává se spolu se svým nejlepším přítelem, létající veverkou, se vydává na cestu za svým pravým místem na tomto světě. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický moderní animák, který má celkem hnusnou animaci. Když nic jiného, alespoň se tvůrci snažili o to, aby měli zvířecí postavy zajímavý vizuál a alespoň mluvily s přízvuky různých národností a tím trochu zaujaly. Je to ale takové hop sem, hop tam a nic moc to divákovi nedá. Pro děti jsou zde ale asi celkem zajímavé postavičky. Šílenství z toho ale pravděpodobně nebude. ()

Pecan206 

všechny recenze uživatele

Vcelku nuda s prdlým příběhem, nicméně dceru to kupodivu v rámci možností bavilo. Žabák se rozhodne, že je zakletý princ, takže potřebuje polibek od člověka. Vydá s kamarádkou veverkou, která je do něho mimochodem zamilovaná na cestu : napříč celou džunglí. Čeká vás nudné dobrodružství společně se zvířaty, u kterých mnohdy skoro ani nepoznáte o co se jedná... Nakonec zachrání princeznu před otrávením, za záchranu chce polibek, jež mu samozřejmě nijak nepomůže, takže si s veveřicí dají najevo svou vzájemnou lásku a vrací se zpět. No jejich děti bych vidět nechtěl 😂 ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie fakt podpriemerné, ale naozaj to nebolo nič extra. Chápem, že Malajzia asi na tom nie je vo filmovej sfére na nejakej skvelej úrovni, ale tá animácia bola hodná tak prelomu tisícročí, a nie roku 2014. Sympatické priateľstvo a spoločné putovanie žabky a veverky vyplnilo celý príbeh, ktorý v podstate ničím nevynikal a dobrodružná atmosféra pôsobila dosť atypicky. Navyše mi v tom chýbal aj ten potrebný dôvtip, bez ktorého sa súčasná animovaná tvorba fakt nezaobíde. Nuž, ale snaha bola. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Začnu tím co se mi líbilo a to byla hudba. Výběr hudby a to jak pasovala do děje, byl prostě poměrně dobrý a kdybych zavřel oči, tak bych měl z filmu možná i nadprůměrný požitek. Vždyť i ten příběh nebyl úplně špatný a i když jsem cestu za poznáním sebe sama viděl již několikrát, tohle provedení se docela dalo i se vší tou spoustou klišé. Některé dialogy nebyly úplně marné a i jisté poselství by se v tom našlo. Na druhou stranu nechápu, proč pavouk v džungli mluví francouzsky, co tam sakra dělali ploutvonožci (ať to bylo co to bylo) a proč sakra mluvili německy! Ale i s těmito nedostatky bych se možná dokázal smířit a nechal tomu 3*, ale ta šílená animace mi to prostě nedovoluje. Kvalita animace je tady tak o 10 - 20 let zpátky a tak všechno působí strašně uměle a nehezky a tak i když se autoři snaží i ty rádoby nejhezčí chvíle, jako je třeba východ slunce nad džunglí, nepůsobí skoro vůbec zajímavě. Navíc netopýr mě rozesmál, krokodýl vypadal strašně a lidé a jejich město - no to bylo prostě hodně nepovedené... Když si to pro sebe shrnu úplně marné to není a díky docela dobrému příběhu a pěkné hudbě je to i přes ten digitální "sranec" alespoň za 2* - 4/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane celkom milá rozprávka aj s milými postavičkami, ale na strane druhej neskutočne nezáživne a nudne prevedená s animáciami, ktoré boli cool tak na začiatku milénia, ale teraz je už konkurencia podstatne niekde inde. Od rozprávkového kinohitu očakávam trošku väčší drive, ale aj zásadne menej klišoidnú zápletku. No soudruzi z Malajzie sa ešte majú čo učiť, lebo toto je v mojich očiach len jedna z mnohých podpriemerných rozprávok. 45 % ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama