Reklama

Reklama

Recenze (5)

Nin 

všechny recenze uživatele

Koláž písniček z hudby, která tehdy frčela (country, jazz, swing, klasika), s animovaným "videoklipem". Někde se ve stylu Fantasie jedná spíše jenom o dobarvení hudby (lítající ptáci, labutě na jezírku, poletující noty...) a jinde máme příběh, který hudba doplňuje. Animace je parádní, navíc je tu hodně prostoru na experimentování a střídání různých kreslířských stylů (např. u skvělého All the Cats Join In, ve kterém tehdejší mládež řádí na jazz, by málokdo rozeznal Disneyho). Segmenty jsou kvalitativně trochu nevyvážené, kromě už zmíněnýho jazzu mě ještě nadchnul Johnny Fedora and Alice Blue Bonnet o dvou zamilovaných kloboucích a především The Whale Who Wanted to Sing At the Met o velrybě zpívající operu - to je bezesporu nejpovedenější část a naprostá pecka, která by si u mě vysloužila pět hvězd. Takhle jenom vytáhla tuhle fajn záležitost na hvězdy čtyři. (7/10) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Panečku, koukám, že jsem tu za velkého kritika! Jak říká uživatel fedoo, do kina bych na takový film rozhodně nechodila. Nudné, nezáživné, nesehnala jsem ani nahrávku žádné solidní kvality. ()

d-fens

všechny recenze uživatele

ocenenia : MFF Cannes 1946 - Veľká medzinárodná cena za najlepšiu animáciu (réžia J.Kinney, C.Geronimi, H.Luske, B.Cormack, J.Meador) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príbehy dost nevyvážené, niektoré postavené len na hudbe a nudnej animácií, niektoré už s rozprávkovým príbehom. Celok ako taký neurazí, no ani nie je veľmi o čom hovoriť. Hodnotenie: 60% ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Další štulec kritikům Disneyho, kteří tvrdí, že filmy tohto studia jsou na jedno brdo. Make Mine Music! je super experiment.... většinu podstatného napsal už Nin. Já pouze doplním, že naprosto perfektní je propojení živého obrazu baletních tanečníků (tedy jen siluet pro lepší vizuální zážitek) a animace a to prosím 40 let před králíkem Rogerem! Kvalita krátkých klípků je vážně nevyvážená...hlavne mě zklamal dobře se rozjíždějící Petr a vlk, který byl ve výsledku jen obyčejnou a nenápaditou pohádkou (snad s vyjímkou použití nástrojů místo hlasů). Celkově tedy spokojenost. ()

Reklama

Reklama