Reklama

Reklama

Pureun sogeum

Trailer 2

Obsahy(1)

Doo-Hun (Kang-ho Song) je bývalým gangsterským šéfom, ktorý sa zapletie so záhadnou krásnou ženou Se-Bin (Se-gyeong Sin). Netuší, že Se-Bin je v skutočnosti nájomná vrahyňa, ktorá má za úlohu zabiť ho. Veci sa výrazne skomplikujú, keď k sebe dvojica začne niečo cítiť... (Rambo159)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (24)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl trošku pomalejší, takže trvalo dlouho, než mě film dokázal vtáhnout do děje, a minuty vůbec neutíkaly. Jakmile se to ale rozjelo, paráda. Dobré herecké výkony, zajímavé zakombinování vaření do takovéhleho tématu (líbil se mi typ restaurace "vyber si & uvař si") a vizuálně taky moc pěkný. 3,5* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Namet sa mi velmi pacil, ale spracovanie mi vôbec nesadlo. Pôsobilo to na mna az prilis americkym stylom. Ci uz v akcnych scenach, ktore su natocene Bournovskym dynamickym (pre mna debilne neprehladnym) spôsobom, tak aj v zapletke, ktora je napriek melancholickej atmosfere, ktora ma jednoznacne smerovat k smutnemu koncu, obohatena o nevierohodny typicky tupy happy end. Uplne to nici uz aj tak nie nejak extra natoceny cely film. Medzi plusy patri casting. Medzi Kang-ho Song a Se-gyeong Sin funguje chemia od prvej sceny. Na druhej strane vsetka tá mafianska omacka okolo, isla uplne mimo mna a skôr ma rusila, ako keby mala film obohatit. Z vysledku mam rozpacity dojem a napriek tomu, ze je to ten typ filmu, ktory si bezne zvyknem vychutnavat pri opakovanom zhliadnuti, tak tentoraz nemam vôbec chut to vidiet znova. 5/10. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

■ Kang-ho Song na záviděníhodné úrovni charakterní a výborný herec, jeho herecká partnerka na záviděníhodné úrovni dobře vypadající. Korejský standard na záviděníhodné úrovni :). ■ Plot: Gangster na odpočinku a mladá dívka, kdysi vynikající sportovní střelkyně, která ho nejprve sleduje a nakonec ho dostane za úkol zlikvidovat. Film nejen o vaření. Podepisuji se pod komentář snipera18: http://www.csfd.cz/film/309846-pureun-sogeum/?comment=9129571# ■ Citace: "... o nejakej dynamike sa tu moc hovoriť nedá, tempo filmu je skôr také pomalšie ... vzťahu medzi hlavnou dvojicou, medzi ktorými nevznikne láska, to by už aj kvôli vekovému rozdielu medzi nimi pôsobilo skôr umelo, ale také zvláštne puto a skutočné priateľstvo ... O akciu tu až tak moc nejde ... situácia s útokom so zabijakmi v byte. ... prvotriedny vizuál, výborná kamera, celé to tak dobre funguje ... Plné hodnotenie síce nedávam, ale som veľmi spokojný" ■ Po druhém vidění přemýšlím, co se mi na to tak líbí a zjišťuji, že vztah. Stárnoucí osamělý gangster je krásná postava, charakter, má v sobě drsné citlivé gentlemanství. Dívka, která ho má zabít, je nesmírně pozraňovaná, o pomoc volající, zobrazena tak křehce sexi, že by se dala sežrat. Dohromady k sobě oba tyto silné charaktery pasují, až člověk vůbec neuvažuje, jak jejich vztah může fungovat: "Kdyby láska byla červená, tak tohle je purpurová." Vlastně to stojí na protikladech. Drsné-křehké, v pohodě-zoufající, rozhodné-doufající. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ták za mě rozhodně palec na horu ! Kang-ho Song je vždy zárukou kvalitního a drahého filmu, ovšem málokdy jeho film stojí na akci, což nevadí, ten chlap mě baví! Oč vlastně jde? Hlavní hrdina je bývalý gangster, který chce skončit se svým kriminálním životem a chce si jít za svým snem a otevřít si restauraci, přihlásí se do kurzu vaření, kde mu okamžitě padne do oka nevinná, sladká a mladá Kočka, která je Top Shooter Assasin mající jediný úkol zneškodnit cíl. Co vypadá ze začátku jako romantika se později promění v boj o holý život. Atmosféra filmu parádní, vizuál dech beroucí, kamera skvělá jak by ne, akce je sice rychle prostříhána, ale působí správně tvrdě a má šmrnc a scéna v hotelu je absolutním Highlightem filmu. 80% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vynikajícímu hereckému obsazení bohužel podkopává nohy scénář. Po zmateném začátku přichází dost nudný střed a zachraňuje to až konec. Vztah hlavní dvojice mě nechával taky docela chladnou, tedy až na tu krásnou finální scénku. Ta byla moc dobrá a originální. Líbil se mi hudební doprovod a atmosféra při vaření... ale nadprůměrný film vypadá jinak. Slabší *** ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Doo-Hun a Se-Bin jdou na promítání filmu Sunny (2011). (Denila)

Reklama

Reklama