Reklama

Reklama

Přijít snadno k penězům se mnohdy dá i v rámci farmaceutického výzkumu prováděného výrobní společností zabývající se drogovou alergií. Po prvotních rozpacích z odstrašujícího popisku se k tomuto kroku rozhoduje párek vysokoškolských studentů, kteří si chtějí přijít k relativně snadně vydělaným penězům. Dilema ovšem začíná v okamžiku, kdy se začínají projevovat nežádoucí účinky, o nichž farmaceutickou společností nebyli informováni a díky nimž budou v následujících dvou týdnech nuceni bojovat o vlastní přežití. (Conspi)

(více)

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Horory z nemocničného prostredia mám rád a tak som sa aj v tomto prípade bavil celkom dobre. 2 kamoši sa rozhodnú získať peniaze tým, že sa zúčastnia projektu testovania liekov proti alergii a tak sa na určitý čas ocitnú zatvorení na klinike, spolu s ďalšími pacientmi. Postupne však pacienti začnú vykazovať rôzne fyzické a psychické výkyvy a ukazuje sa, že tu ide o úplne iné testy. Experiment sa samozrejme onedlho vymkne spod kontroly a testované subjekty tak majú možnosť preukázať svoje "vylepšenia". Film značne pripomína podobne vydarený Insanitarium, aj keď je trochu pomalší a vygraduje až v závere, no má slušnú atmosféru, obstojných hercov a je príjemne napínavý, aj keď dosť predvídateľný. Dal by som aj vyššie hodnotenie, nebyť niekoľkých nepotrebných, nezaujímavých úsekov a zbytočného naťahovania vo finále. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský, levný a hlavně trapný. Jediný co se tam stane je to, že tam na konci vykropěj nějakýho dědka.. no že jim to trvalo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-kanadský snímek „Bloodwork“ je takovou relativně klasickou variací na klasické téma vědeckých experimentů které se zvrtnou. Pozitivem je skutečnost, že j to místy skutečně docela atmosférické a sem tam i hnusné. Najdete tu scény, které by vás minimálně mohly přimět se trochu ošít, pokud už nic jiného. To není špatné na jinak nijak závratně zajímavý horor. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhé, na konci už jsem rostl z kůže. Už jsem věděl co a proč, a v podstatě jen koukal na další z mnoha a mnoha variant na kanibaly či zombie. A hodně špatnou variantu. Gore slabé, jedna dekapitace, spíše nuda. Takže za mne dvacet a nedoporučuji. ()

Reklama

Reklama