Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrný slasher, který se ale trochu liší svým atraktivním prostředím, (v rámci žánru) šikovným představením postav, na kterých pak divákovi nečekaně i celkem záleží, a popcornovým killing spree v celé druhé hodině filmu. To vše z něj dělá stravitelnou jednohubku, která své chyby má, logické díry stejně tak a do slasher žánru ničím výrazně nepřispívá, ale na druhou stranu se u ní divák nechytá demencí za hlavu, nenudí se a dostane přesně to, pro co si šel. A to myslím ke spokojenému průměru stačí. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Zesměšnit z mládí frustrovaného otylého psychopata se nevyplácí, o tom se mohly přesvědčit i (polo)nahé dívky z Girlhousu. Stačilo k tomu pár hackerských triků, chuť pocuchat několik pěkných obličejů a z vily plné děvčat, kompletně místnost po místnosti monitorované, se už neozývá vzrušivé sténání, ale jen nářek obětí. Inu, zabiják se rozhodně nebojí zašpinit a vymýšlí celkem zajímavé odchody ze světa. Jsem rád i za to, že si nasadil masku, vylepšilo to dojem a za jeho poctivou práci není problém přimhouřit oči nad logikou. Parádní slasher za čisté čtyři hvězdy. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na slasher dobrý. Dobře zahrané a sympaticky působící postavy, řemeslo kvalitní, psychopat budí celkem respekt a vraždy jsou ... ne snad úplně vynalézavé, ale bývá mnohem hůř. Podle názvu, posteru a anotace jsem čekal amatérský brak, který bude spoléhat jen a pouze na ty dívky, ale nakonec to opravdu bez problémů funguje jako solidní filmová vyvražďovačka. Takže překvápko za silnější trojku. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Sexi vyvražďovačka o dievčatách, ktoré prevádzkujú internetový sexchat v jednom baráčiku. Majú stáleho (narušeného) fanúšika, ktorému sa až príliš zapáči nová kočka. Zároveň sa však v ňom prebudia aj traumy z mladosti, rozhodne sa, že online návštevy mu už nestačia a treba to teda prísť skontrolovať osobne. Takže po hodine dievčenských motačiek nastáva o niečo krvavejšie vzrúšo. Nie je to síce žiadny extrém, ale sú aj oveľa slabšie a toto bolo aspoň svižné a vcelku zábavné. Baby v pohode, hlavný psychoš tiež, dejovo takmer klasický slasher... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hi-tech slasher, který se chlapům s koulema musí líbit. Celou první hodinu se v něm totiž vystavuje početná skupina kočiček - támhle je kočička v kalhotkách, támhle je hanbatá kočička, další kočička živelně souloží. Všude samá kočička vhodná k pomilování, takže jeden pak odpustí tu úvodní rozvleklost. Ale ještě je tu Loverboy; plešatý a otylý sympaťák, který chce být taky milován. Proto v 58. minutě naběhne do Girlhousu, aby dívkám ukázal, jak něžný dokáže být. Třeba se svým kladivem... Pravidla nejen striktně dodržující (zapícháš si - chcípneš), ale i příjemně inovující (ukážeš kozy - chcípneš) vyvražďovačka, která je silná hlavně v závěrečné třetině. Maskovaný, s nikým se nepárající psychopat v ní roztočí pod dohledem web kamer nečekaně solidní párty. Bloody se bavil. (69,69%) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Ali Cobrin sa necítila dobre vo svojej roli, v určitých momentoch bola veľmi znepokojená. Povedala však, že jej láska k slasher filmom jej dosť pomohla a natáčanie to pre ňu zjednodušilo. (Real Tom Hardy)
  • Slaine uviedol, že maska bola značne nepohodlná a nasadzovať a zosadzovať ju mohol len s pomocou druhých, preto ju mával na sebe väčšinu času. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama